Κεντρική Elite League Το ξέσπασμα του Γκαγκαλούδη!

Το ξέσπασμα του Γκαγκαλούδη!

iraklis1

Ο Ηρακλής ηττήθηκε εκτός έδρας από το Ψυχικό, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα. Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη διαμαρτύρεται κυρίως για μία φάση που έγινε 28” πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν και ένσταση.

Συγκεκριμένα, 28” πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 59-58, ο Γκαγκαλούδης έκανε το ντράιβ, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στο καλάθι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαμαρτύρεται ότι ο παίκτης του Ψυχικού, Νίκος Τσιώκος, τράβηξε την στεφάνη και ότι το καλάθι έπρεπε να μετρήσει.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ξέσπασε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα όρια του έφτασαν στο τέλος.

Δείτε την ανάρτηση του:

“Εγώ τη φάση δε θα τη ποσταρω….ένα θα πω γιατί 40χρονια που ζω δε κρύφτηκα ποτέ….μου προκαλείτε ΕΜΕΤΟ γαμω το διάολο μου μεσα γιατί δε γινεταιιιιιιι να μην βλέπετε ότι η μπασκέτα πάει βόλτα….δε γίνεται να κάνετε τα στραβά μάτια σε φάση που κρίνει τον αγώνα….τελικά φτάνοντας όπως λέτε και πολλοί στα 40 και λέγοντας με γερό και παλαίμαχο θα σας πω ότι σταματώντας το μπάσκετ μα τη παναγία θα γίνω εφιάλτης σας….γιατί την αδικία δεν την αντέχω άλλο πια…ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ….τα όρια μου φτάσανε στο τέλος και ξεπεράστηκαν…ως εδωωωωωωωωω λοιπόν….θα βγουνε άπλυτα για πλύσιμο για πολλούς….δεν ντρέπεστε λίγο να παίζεται με τον κόπο μας…καληνύχτα σας και συγνώμη…”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…