Κεντρική Ασίστ Shadow Το έχουν και με τη ρακέτα

Το έχουν και με τη ρακέτα

kelesis tsiartas1

Ο Πέτρος Κελέσης είναι χρόνια στα γήπεδα του μπάσκετ. Δεν λέμε πόσα, γιατί… είναι όσο φαίνεται. Ο Βασίλης Τσιάρτας έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο. Οι δυο τους -πέρα από φίλοι- συναντήθηκαν σε… ξένο γήπεδο, που τελικά μόνο ξένο δεν ήταν. Απέδειξαν πως τα καταφέρνουν και στο τένις!

Στην κατηγορία dm35+ το δίδυμο Τσιάρτα – Κελέση νίκησε τους Ρούσση – Ζωγραφάκη, στους τελικούς του Α’ Doubles Tournament 2018, που διοργάνωσε το τένις κλαμπ του Καβουρίου. Ο Πέτρος Κελέσης προέβλεψε (μάλλον φιλόδοξα) ότι «μια καινούρια καριέρα ξεκινά», σημειώνοντας παράλληλα πως:

kelesis tropaia

«Ξοδεύοντας μια ολόκληρη ζωή μέσα στους μπασκετικούς χώρους, υπήρξαν αρκετές διακρίσεις και τρόπαια. Παρόλα αυτά, προστέθηκε άλλο ένα, κατέχοντας πλέον εξέχουσα θέση ανάμεσα στα άλλα, που δεν έχει να κάνει με το μπάσκετ… Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή στον φίλο και συμπαίκτη μου Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος πέρα από σπουδαίος αθλητής, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος!».

Εμείς από την πλευρά μας χαιρόμαστε όταν μπασκετάνθρωποι διακρίνονται σε άλλα σπορ. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά δεν μπορεί -στο τένις- να κατηγορήσει κανείς τον Πέτρο πως θέλει μια μπάλα για λογαριασμό του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…