Κεντρική Β' Εθνική Το “ανοιχτό” κάλεσμα του Τσάπα

Το “ανοιχτό” κάλεσμα του Τσάπα

ionikos nikaias vaggelis tsapas

“Μαγική” χαρακτήρισε την πορεία του Ιωνικού Νικαίας φέτος ο Βαγγέλης Τσάπας. Ο κύριος Τσάπας σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας κάλεσε τον κόσμο του Ιωνικού αυτό το Σάββατο, ενώ έκανε γνωστό ότι μέχρι και το τέλος της σεζόν η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί φίλοι του Ιωνικού,

Το τμήμα Μπάσκετ της ομάδας μας φέτος έχει κάνει μια μαγική πορεία ανάλογη των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι.
Απομένουν τέσσερις(4) αγώνες στο Κλειστό του “Πλάτωνα” για φέτος.

Θα ήθελα ν’ απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σ’ όλους τους φίλους του Ιωνικού που στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά μας όλην αυτή τη χρόνια και θέλουμε να είναι όλοι παρόντες σ’ αυτά τα παιχνίδια ώστε να δημιουργήσουν αυτήν την μαγική ατμόσφαιρα που μόνο αυτός ο κόσμος ξέρει να δημιουργεί. Οι παίκτες και οι προπονητές μας έχουν ανάγκη να ζουν τέτοιες στιγμές!

Γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση της Ομάδας μας αποφάσισε να υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους τους φιλάθλους μας στα τέσσερα(4) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας αρχής γενομένης από το επόμενο Σάββατο στις 18:00 με το Κορωπί στον “Πλάτωνα”. Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να δώσουμε στο γήπεδο ιωνική… μορφή!

Του χρόνου τα ραντεβού μας θα είναι ΜΟΝΟ τα Σάββατα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…