Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Τιμωρία για Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλο

Τιμωρία για Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλο

manolocup

Ακριβά πλήρωσαν το μάρμαρο οι Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Σωτήρης Μανωλόπουλος για τον μεταξύ τους καυγά στον αγώνα της Κύμης με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να επιβάλει και στους δύο παίκτες πρόστιμο ύψους 1.2000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.

Έτσι, ο παίκτης του Πανιωνίου δεν θα μπορέσει να συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας του για την επίτευξη του πολυπόθητου θετικού αποτελέσματος κόντρα στο Λαύριο, ενώ ο αρχηγός της Κύμης θα απουσιάσει στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στα Τρίκαλα.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

“Επιβάλλεται στον κο Σωτήριο Μανωλόπουλο, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ.

Επιβάλλεται στον κο Cupkovic Slaven, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Αρνήθηκε η Μακάμπι να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό

Η ένταση ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό δεν λέει να… κοπάσει. Ο Παναθηναϊκός υπέ…