Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θέλουμε το πλεονέκτημα, με περηφάνια για τη φανέλα στα πλέι οφ”

“Θέλουμε το πλεονέκτημα, με περηφάνια για τη φανέλα στα πλέι οφ”

rivers

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός, με όλους τους παίκτες να προσφέρουν από κάτι και να βοηθούν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κέισι Ρίβερς σχολίασε τη σημερινή εμφάνιση, ενώ ανέφερε ακόμη πως πρέπει να παίξουν με τιμή και περηφάνια για τη φανέλα στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Υπάρχουν εδώ και δύο προπονήσεις που προσπαθούμε να βγάλουμε όσα δείξαμε. Δεν γίνεται συχνά, αλλά είχαμε όλη τη συγκέντρωση στον Ερυθρό Αστέρα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι σε λιγότερες από 48 ώρες. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην Μακάμπι. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να έχουμε το πλεονέκτημα και το μόνο που μπορούμε να διαχειριστούμε είναι ο δικός μας εαυτός».

Για τα πλέι οφ: “Υπάρχουν ομάδες που διαλέγουν αντιπάλους, όμως κάθε ομάδα έχει τιμή. Όλοι θα πρέπει να βγούμε μπροστά, να παίξουμε με τιμή και περηφάνια για τη φανέλα, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο για το καλό της ομάδας”.

Για την ενέργεια που δείχνει η ομάδα: “Πρέπει να εστιάσουμε στην ενέργεια. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια και στο Τελ Αβίβ. Σίγουρα θα υπάρχουν κενά διαστήματα αλλά σημασία έχει το πώς τελειώνεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί σε κάθε φάση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…