Κεντρική A2 “Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”
A2

“Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”

Η Καρδίτσα έχει δύσκολο έργο το Σάββατο, καθώς φιλοξενεί στην έδρα του το Περιστέρι. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τζήμας, σημείωσε ότι η ομάδα του θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις κόντρα στους πρωτοπόρους και ότι στόχος τους είναι να φανούν ανταγωνιστικοί.

Αναλυτικά:

“Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες του προσεχούς αντιπάλου μας και σεβόμαστε ιδιαίτερα το Περιστέρι που έχει μια ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και φέτος πραγματοποιεί μια καταπληκτική πορεία. Έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ στην Α2 και δίκαια έχει κατακτήσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο στη Basket League.

Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την ποιότητα του Περιστερίου, αλλά παράλληλα στόχος μας είναι να δείξουμε ανταγωνιστικοί και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας μπροστά στον κόσμο μας, στον οποίο θέλουμε να δώσουμε χαρά με την εμφάνισή μας.

Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια ευκαιρία για εμάς να παλέψουμε για το καλύτερο, να συλλέξουμε εμπειρίες και να αντλήσουμε δύναμη για το επόμενο ματς, πάλι εντός έδρας με τον Παπάγου, που είναι από τα σημαντικότερα της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Επιστροφή στα παρκέ για την Καρδίτσα! (pic)

Κάθε μέρα που περνάει ολοένα και περισσότερες ομάδες της Α2 Ανδρών ξαναπατάνε παρκέ μετά α…