Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Τέσσερις παίκτες έπαιξαν χωρίς προπόνηση”

“Τέσσερις παίκτες έπαιξαν χωρίς προπόνηση”

thanasis skourtopoulos

Ο ΓΛ Φάρος δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ρέθυμνο, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ακόμη ότι θέλουν να είναι υγιείς ενόψει της επόμενης αναμέτρησης, καθώς σ΄αυτήν υπήρξαν αρκετά προβλήματα και τέσσερις παίκτες του έπαιξαν κόντρα στους Κρητικούς χωρίς προπόνηση.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Τα είχε όλα. Δύναμη, πάθος ανταγωνισμό, τακτική. Νομίζω το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια και ήταν καλύτερο στις λεπτομέρειες. Έχει την εμπειρία να διαχειριστεί κάποια πράγματα καλύτερα, όσον αφορά στις επιλογές. Εμείς στο τέλος παρότι πήραμε το ριμπάουντ κάναμε ένα κρίσιμο λάθος, αλλά είναι από τα αναμενόμενα. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον. Κρατάω το καλό κομμάτι και συνεχίζουμε.

Από σήμερα κιόλας αρχίζουμε να δουλεύουμε για τον Κολοσσό. Ελπίζουμε αυτήν την εβδομάδα να είμαστε υγιείς γιατί έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες. Ο Σάφτενααρ, ο Μαραγκός, ο Βαβάτσικος και ο Διαμαντάκος έπαιξαν χωρίς καμία προπόνηση. Τους ευχαριστώ για αυτό γιατί έδωσαν ό,τι μπορούσαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο. Εμείς ελπίζουμε, μετά από μία πολύ δύσκολη και παράξενη χρονιά, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε με την παραμονή και ό,τι περισσότερο μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…