Κεντρική Β' Εθνική Πλήγμα για το Στρατώνι

Πλήγμα για το Στρατώνι

samaras

Ο Δημήτρης Σαμαράς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Στρατώνι, έπειτα από δύο χρόνια στην ομάδα. Την είδηση φρόντισε να την κάνει γνωστή ο ίδιος ο αθλητής, ο οποίος ενημέρωσε ότι φεύγει από τον σύλλογο για προσωπικούς λόγους. Το Στρατώνι έχασε έναν από τους καλύτερους σουτέρ της κατηγορίας, γεγονός που προφανώς θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα.

Αναλυτικά:

“Σήμερα μετά από περίπου δύο πολύ όμορφα χρόνια στο Στρατώνι, σε μια ομάδα «πρότυπο» για τη Β’ εθνική και γενικότερα για το μπάσκετ, ανακοινώνω ότι αποχωρώ από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και δεν θα μπορέσω να την βοηθήσω για τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτό τον καιρό, από τον πιο μικρό παίκτη μέχρι και τον πρόεδρο της ομάδας, που με εμπιστεύτηκαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο Στρατώνι κι ήταν χαρά και τιμή μου που αγωνίστηκα για αυτούς.

Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο τέλος του πρωταθλήματος και μακάρι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν..
Υ.Γ.: Για μένα το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής και δεν θα σταματήσει εδώ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…