Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Τα μέτρα ασφαλείας στο Πανιώνιος – ΑΕΚ

Τα μέτρα ασφαλείας στο Πανιώνιος – ΑΕΚ

xanthopoulos aek panionios

Ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί, για την 19η αγωνιστική της Basket League, την ΑΕΚ και στόχος του είναι η νίκη, η οποία θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με ανακοίνωση της έκανε γνωστά τα μέτρα ασφαλείας και ενημέρωσε τον κόσμο του για τα εισιτήρια.

Αναλυτικά:

“Η τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον προσεχή αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΒΙΚΟΣ COLA – AEK στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, είναι το πρώτο μέλημα της διοίκησης της ΚΑΕ, η οποία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης, τα οποία αποφασίσθηκαν στην συνάντηση της Αστυνομίας με τους εκπροσώπους των δυο ομάδων.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους θα προμηθευτούν εισιτήρια. Η είσοδος ανήλικων παιδιών, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου, δεν θα είναι δυνατή.

Η έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να προστατευτεί από τους ίδιους τους οργανωμένους και μη φιλάθλους, χωρίς ακρότητες και επιδεικνύοντας ψυχραιμία και σύνεση, χαλιναγωγώντας την ψυχολογική συμπαράσταση νίκης στην ομάδα μπάσκετ.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων  

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Εθνικής Στέγης&Αρτάκης), σήμερα (16/3) και στο χρονικό διάστημα 09.00-19.00. Το Σάββατο (17/3), η διάθεση θα συνεχιστεί από τις 12.00 έως τις 17.00 και την Κυριακή (18/3) από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου. Η διάθεση των εισιτηρίων δεν θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…