Κεντρική Γυναίκες Τα ευχαριστώ της Δάφνης και τα παράπονα του Ολυμπιακού Βόλου

Τα ευχαριστώ της Δάφνης και τα παράπονα του Ολυμπιακού Βόλου

Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Η Δάφνη Αγ. Δημητρίου κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο από το ΕΑΚ Βόλου,καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου για τη 19η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα της Δάφνης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την φιλοξενία των “ερυθρολεύκων” του Βόλου και εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

“Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους τους παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μα στον αγώνα της γυναικείας μας ομάδας για τη 19η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Φ. Παγώνης.”

Από την άλλη,ο Ολυμπιακός Βόλου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ευχαρίστησε τους φιλάθλους του για τη στήριξή τους και παράλληλα εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.Όπως ανέφερε:

“Ευχάριστο γεγονός η προσέλευση του κόσμου, τον οποίο και ευχαριστούμε, ενός κόσμου που κερδίσαμε με την προσπάθειά μας, που είδε όσα τραγελαφικά συνέβησαν, έβγαλε τα συμπεράσματα του και ελπίζουμε ότι θα σταθεί στο πλευρό μας ως το τέλος. Όλο το βίντεο του αγώνα θα τεθεί στη διάθεση του φίλαθλου κόσμου και ιδιαίτερα οι φάσεις που αποτέλεσαν και την ταφόπλακα στο όνειρο των κοριτσιών, των προπονητών μας, των μελών της Διοικούσας Επιτροπής αλλά και των φιλάθλων μας, να νικήσουν έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ιδιαίτερη επισήμανση στους υπεύθυνους της Διαιτησίας, δεν χρειάζεται να κάνουμε, διότι στην ΚΕΔ/ΕΟΚυπάρχει βολιώτης, και ένας από εκείνους που είχε ορίσει τους διαιτητές που διηύθυναν τον αγώνα, παρών δε στο γήπεδο, αλλά έφυγε πριν τη λήξη του.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…