Κεντρική Basket League Άρης Τα… επόμενα βήματα από πλευράς Γουλιέλμου

Τα… επόμενα βήματα από πλευράς Γουλιέλμου

aris omada

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει… σηκώσει μανίκια και έχοντας στο πλευρό του επιχειρηματίες που πρόκειται να συνεισφέρουν οικονομικά στην ΚΑΕ Άρης, δουλεύει ενταντικά πάνω στο πλάνο με το οποίο θα κινηθούν οι “κίτρινοι”. Οσον αφορά τα επόμενα βήματα, όπως είναι αυτονόητο, θα πρέπει να προκύψει η νέα διοίκηση της ΚΑΕ και ενδεχομένως μέσα στην Τρίτη να ανακοινωθεί Γ.Σ. για να “τρέξει” το συγκεκριμένο θέμα.

Από εκεί και πέρα, θα καθοριστεί ένα business plan για τον Άρη και μαζί με άλλες ενέργειες που πρέπει να γίνουν αλλά και τα απαραίτητα έγγραφα, θα προχωρήσει το θέμα του ελέγχου από την ΕΕΑ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών (90%) του Νίκου Λάσκαρη στον Γουλιέλμο (ουσιαστικά έχει τις μετοχές του Λάσκαρη την δεδομένη χρονική στιγμή, απλώς θα πρέπει να υπάρξει και η έγκριση από την ΕΕΑ).

Στο μεταξύ, η πλευρά των “κιτρίνων” αναμένεται σήμερα να ζητήσει αναβολή για την εκδίκαση της προσφυγής του Θοδωρή Ζάρα (στην ΕΕΟΔΑΚ) για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τον Άρη. Μιας και αναφερθήκαμε στο θέμα Ζάρα και στις οφειλές, το ζητούμενο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να “περάσει” πως από την στιγμή που ο Λάσκαρης έχει “τελειώσει” με τους “κίτρινους”, ο Άρης “μπαίνει” σε μια νέα εποχή και οι… πάντες θα μπορούν ξανά να εμπιστευτούν την ΚΑΕ.

Και φυσικά αυτό αφορά και όσους διεκδικούν χρήματα (χρειάζονται οι απαραίτητοι διακανονισμοί) από τον Άρη, του οποίου το όνομα “πληγώθηκε” με διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες… Υπάρχουν, πάντως, κινήσεις και γίνονται συντονισμένες ενέργειες από πλευράς Γουλιέλμου που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με σκοπό η ΚΑΕ να “δείξει” πως θα λειτουργεί σωστά και… όπως πρέπει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…