Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σπουδαίο να παίζεις στον Ολυμπιακό”

“Σπουδαίο να παίζεις στον Ολυμπιακό”

wiltzer olympiakos armani

Σπουδαίο χαρακτήρισε το γεγονός ότι αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ο Κάιλ Ουίλτζερ. Ο Καναδός φόργουορντ σημείωσε ότι είναι απίστευτη η υποστήριξη των οπαδών της ομάδας, ενώ τόνισε ότι το να παίζει κάθε μέρα κόντρα στον Γιώργο Πρίντεζη είναι σπουδαίο, καθώς ξέρει καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ και μπορεί να μάθει πολλά από αυτόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο eurobasket.com:

“Είναι σπουδαίο να παίζεις για τον Ολυμπιακό. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είναι απίστευτο να βλέπεις πόσο την υποστηρίζουν. Το να παίζεις σε αυτό το επίπεδο στην Euroleague είναι υπέροχο”.

Για τη μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού: “Η μεγαλύτερη δύναμη που έχουμε είναι η άμυνα. Πάντα είμαστε σκληροί με τους αντιπάλους είναι δεν υπάρχει καθόλου εγωισμός”.

Για τα αγωνιστική του στοιχεία: “Είμαι πολύ αισιόδοξος πως φέρνω κάτι στην ομάδα με το μακρινό σουτ και πραγματικά βλέπω τον εαυτό μου να είναι σε θέση να σκοράρει περισσότερο παίζοντας στο τέσσερα. Νιώθω ότι αν συνεχίσω να δουλεύω στο αμυντικό ριμπάουντ, θα πάρω όλο και περισσότερα λεπτά”.

Για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό: “Το να παίζω κόντρα στον Πρίντεζη κάθε μέρα είναι σπουδαίο, μιας και ξέρει πολύ καλά το ελληνικό σύστημα, αλλά και αυτό της Ευρωλίγκα. Μαθαίνοντας την επίθεση και παίζοντας κόντρα σε όλους όσους ξέρουν καλά την διοργάνωση θεωρώ ότι αυτό θα με βοηθήσει να μάθω απ τον καθένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…