Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σπανούλης για Διαμαντίδη: “Το να μιλά έτσι ο Δημήτρης για μένα είναι πολύ τιμητικό”

Σπανούλης για Διαμαντίδη: “Το να μιλά έτσι ο Δημήτρης για μένα είναι πολύ τιμητικό”

Spanoulis Diamantidis

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη για το ιστορικό του επίτευγμα (σ.σ. κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της Euroleague), με τον “Kill Bill” να μιλάει στη Nova και να ευχαριστεί τον “3D”.

“Έχω πει πολλές φορές και σε ανθρώπους της οικογένειάς μου και σε πολύ δικούς μου ανθρώπους, πως σημασία έχει ποιος λέει κάτι και όχι διάφοροι που λένε διάφορα. Το να μιλά έτσι ο Δημήτρης για μένα είναι πολύ τιμητικό, είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της EuroLeague. Με τιμά με τα λόγια του, έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ και είμαι περήφανος που η Ελλάδα έχει βγάλει τόσο μεγάλους παίκτες, τον Δημήτρη (σ.σ. Διαμαντίδη) τον Θοδωρή (σ.σ. Παπαλούκα), τον Νίκο (σ.σ. Ζήση) και παλιότερα τους Γκάλη, Γιαννάκη από τους οποίους πήραμε τη σκυτάλη εμείς”, δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Για την πρώτη θέση των σκόρερ, όπου βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, είπε: “Δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, αυτοσκοπός είναι να περάσουμε στα πλέι οφ και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να παίξουμε ένα Final Four. Όταν είσαι υγιής και ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις, τα άλλα έρχονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…