Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Κανένα θέμα με το τάιμ άουτ του Ιτούδη”

Σφαιρόπουλος: “Κανένα θέμα με το τάιμ άουτ του Ιτούδη”

sfairopoulos

Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και στόχος του είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από δύο ήττες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πριν τη “μάχη” με την τουρκική ομάδα ότι οι “ερυθρόλευκοι” πήραν το μάθημα τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα και δεν θα ξανά κάνουν το ίδιο λάθος.

Αναλυτικά:

“Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα μια φύσει επιθετική ομάδα με καλούς σκόρερ. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά παρά που δεν νικάει. Έχει έξι σερί ήττες, αλλά χάνει δύσκολα και στις λεπτομέρειες. Δεν έχει παραδοθεί ως ομάδα. Εμείς την έχουμε πατήσει μια φορά με την Μπαρτσελόνα. Κάθε ομάδα έχει έξτρα κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχουμε πάρει το μάθημα και δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να είμαστε προσεκτικοί”.

Για το αν ταιριάζει κάποιος αντίπαλος στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ: Δεν έχουμε πλεονέκτημα έδρας, κοιτάμε να το πάρουμε. Έχουμε κάνει καλή δουλειά είμαστε στις πρώτες θέσεις. Είναι τρία παιχνίδια ακόμα, τρεις τελικοί θέλουμε να πάμε να τους πάρουμε”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: “Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Η Εφές είναι ομάδα ρυθμού που μπορεί να σκοράρει πολλούς πόντους σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να ακολουθούμε το πλάνο είτε είμαστε μπροστά ή όχι. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να διαβάζουμε τι μας δίνει η άμυνα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα”.

Σε ερώτηση για το τάιμ άουτ που κάλεσε ο Δημήτρης Ιτούδης στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε χαρακτηριστικά: “Κανένα θέμα, ουδέν σχόλιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…