Κεντρική Basket League Λαύριο Σερέλης: “Πρώτη φορά μου συμβαίνει, ήρθαν να μας εκφοβίσουν”

Σερέλης: “Πρώτη φορά μου συμβαίνει, ήρθαν να μας εκφοβίσουν”

Ο Χρήστος Σερέλης δεν αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα του Λαυρίου με τον Πανιώνιο. Στάθηκε στα όσα έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα, τονίζοντας ότι πρώτη φορά στην καριέρα του, μπαίνουν άνθρωποι στα αποδυτήρια για να προπηλακίσουν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πριν την έναρξη του αγώνα ήρθαν στα αποδυτήρια μας 2-3 κύριοι, που δεν ξέρουμε ποιοι είναι. Ο ένας ήρθε και μου μίλησε. Ήρθε μέσα στα αποδυτήρια να μας προπηλακίσει, να μας εκφοβίσει πώς να παίξουμε το παιχνίδι και τι να κάνουμε. Δεν έχουμε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ήρθε. Δεν υπήρχε άνθρωπος εδώ…

Είναι η πρώτη φορά στα 17 χρόνια που είμαι προπονητής στο Λαύριο που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα αποδυτήρια, να μπουν άνθρωποι χαλαρά να μας προπηλακίσουν. Ας πούμε, λοιπόν, πως είναι τυχαίο αυτό το περιστατικό. Μετά από τον αγώνα ο κύριος Χριστοδούλου, σχεδόν με τα ίδια λόγια που μίλησε και ο “κύριος” στα αποδυτήρια, αναφέρθηκε εναντίον του μάνατζερ του Λαυρίου, του γενικού διευθυντή, όλου του πάγκου μας! Μπορείτε να δείτε το βίντεο.

Το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι κάποιοι έχουν στεναχωρηθεί που είμαστε τρίτοι και με τον τρόπο που παίζουμε. Δεν αναφέρομαι στον Πανιώνιο ή σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά σε κάποιους που είναι πολλά χρόνια στο μπάσκετ και προφανώς είναι στεναχωρημένοι. Θέλω να τους πω ότι θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην τρίτη θέση. Εδώ και ένα μήνα υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον μπασκετικό χώρο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει την προσπάθεια που κάνουμε.

Και να πω και ένα τέταρτο, σε κάποιους άλλους που έχουν συνηθίσει να παίζουν 20% σε κάποια παιχνίδια, 80% όποτε θέλουν: Εμείς δεν έχουμε ούτε φίλους, ούτε εχθρούς! Παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα και προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι με την προσπάθειά μας στον αγωνιστικό χώρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Μουράτος: “Nα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε την ποιότητα και την αξία μας”

Το Λαύριο υποδέχεται αύριο (27/02) τον Κολοσσό στην επανέναρξη της Basket League Μετά την …