Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Σακελλαρίου: “Κάθε αγώνας είναι τελικός”

Σακελλαρίου: “Κάθε αγώνας είναι τελικός”

sakelariou

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του, Πανιωνίου ,κόντρα στο Λαύριο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Το Λαύριο είναι η πιο εξελιγμένη ομάδα στην Α1 κι αυτό ανεβάζει τον συντελεστή δυσκολίας για μας, όμως συνηθίσαμε. Από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την τελευταία, γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουμε ούτε ένα εύκολο παιχνίδι. Είμαστε Πανιώνιος κι αυτό τα λέει όλα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε κι όσο έχουμε πιθανότητες παραμονής αυτό το «πρέπει» αποκτά ουσιαστικό νόημα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώνουμε. Κρατάμε τη βιωματική εμπειρία, τη μετατρέπουμε σε πείρα, κρατάμε όσα κάναμε καλά και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη, για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Είναι αυτονόητο πως μπροστά στον κόσμο μας είμαστε άλλη ομάδα. Όλες οι νίκες που έχουμε κάνει είναι στο «Αρτάκης» κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία να κάνουμε νίκη… υπέρβασης και πάλι. Και μαθηματικά, και πραγματικά μπορούμε να προλάβουμε το τρένο, μπορούμε να κρατήσουμε τον «Ιστορικό» στην κατηγορία.

Κάθε αγώνας είναι τελικός, εμείς το γνωρίζουμε, ο κόσμος το γνωρίζει, δεν έχουμε παρά να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…