Κεντρική Τρίκαλα “Προπονούμαστε με τέσσερις παίκτες”

“Προπονούμαστε με τέσσερις παίκτες”

Πολλά προβλήματα συνεχίζουν να έχουν τα Τρίκαλα, όπως αποκάλυψε ο Φώτης Τακιανός. Ο Έλληνας τεχνικός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκός ανέφερε ότι τους ιθύνοντες της ομάδας πρέπει να τους απασχολήσουν τα προβλήματα, που μοιάζουν να είναι άλυτα, ενώ σημείωσε ότι η ομάδα κάνει προπονήσεις με μόλις τέσσερις παίκτες!

Αναλυτικά:

“Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού και καλή συνεχεία στις υποχρεώσεις που έχει . Ήταν ένα παιχνίδι που για εμάς νομίζω ότι στην κλίμακα δυσκολίας δεν υπήρχε αρίθμηση. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να μπορέσουμε στο τέλος του παιχνιδιού να είναι όλοι οι παίκτες μέσα, όπως είδατε ήμασταν με επτά παίκτες.

Στο παιχνίδι προσπαθήσαμε να επιβιώσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο όσο είχαμε δυνάμεις και μας το επέτρεπε η φθορά ήμασταν ανταγωνιστικοί, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, στο δεύτερο ημίχρονο η φυσιολογική αντίδραση μιας καλύτερης ομάδας και μια φυσιολογική πτώση φθοράς και κούρασης. Αυτό είναι το πλάνο που μπορούμε να πούμε όσον αναφορά το παιχνίδι.

Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά το τι γίνεται μετά από αυτό το παιχνίδι και νομίζω αυτό πρέπει να απασχολήσει τους ιθύνοντες. Υπάρχουν προβλήματα που φαίνονται άλυτα και περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις και τις κινήσεις ώστε να δούμε ποια είναι η επόμενη μέρα της ομάδας.

Καλούμαστε να υποστηρίξουμε μια κατάσταση δύσκολη και θεωρώ ότι η λέξη δυσκολία δεν περιγράφει το τι έχουμε μπροστά μας, ίσως είναι μια κατάσταση μη αναστρέψιμη. Θα γίνουν τα απαραίτητα μίτινγκ και συναντήσεις άμεσα, για να δούμε το αύριο της ομάδας και τι θα γίνει. Η ομάδα έχει να δώσει έξι παιχνίδια, μαθηματικά έχει ελπίδες να διεκδικήσει τη σωτηρία, και αναμένουμε αποφάσεις, διευκρινήσεις, οδηγίες για το πως θα πορευτούμε από αύριο το πρωί”.

Για την φυγή των Τεϊμς και  Σκουλούδη: “Θα πρέπει τελικά να περιγράψουμε το τι γίνεται. Κάθε Σάββατο και Κυριακή προσπαθούμε να υποστηρίξουμε μια κατάσταση, αλλά ουσιαστικά πρέπει να βάλουμε και τα πράγματα στη θέση τους.  Το μείζον πρόβλημα της ομάδος είναι το οικονομικό, θα πρέπει να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας;  Από αυτό είχαμε την αποχώρηση Τεϊμς και Σκουλούδη, γι’  αυτό κατά την διάρκεια της εβδομάδος υπάρχουν παίκτες οι οποίοι απέχουν από τις προπονήσεις, γι’ αυτό το λόγο και όπως είδατε οι προπονήσεις μας γίνονται με τέσσερις, πέντε, και πότε έξι παίκτες.

Αυτές όπως καταλαβαίνετε δεν είναι συνθήκες λειτουργίας μιας ομάδος η οποία πρώτα πρέπει να σέβεται τον εαυτό της, την λιγκα στην οποία συμμετέχει, και σίγουρα τους αντιπάλους της. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το διακρίνω, όλο αυτό που περιγράφω δημιουργεί ένα καθεστώς το οποίο δεν σέβεται, γενικά, την λειτουργία της ομάδος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Τρίκαλα

Δειτε επισης

Σπανούλης – Συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Βασίλης Σπανούλης θα μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα. Ο μέχρι πρότ…