Κεντρική Γ' Εθνική “Προπηλακισμοί από τον πρόεδρο, φουσκωτούς φιλάθλους και παίκτες”

“Προπηλακισμοί από τον πρόεδρο, φουσκωτούς φιλάθλους και παίκτες”

Ο Λοκρός Αταλάντης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία καταγγέλλει τη διαιτησία του κ. Ορφανού στο παιχνίδι με τον Έσπερο Λαμίας, αλλά και προπηλακισμούς από τον πρόεδρο των γηπεδούχων, φουσκωτούς φιλάθλους που τον συνόδευαν και παίκτες της ομάδας του.

Η ανακοίνωση:

“Σχετικά με τον αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της Κυριακής 18/3/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο Λαμίας μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ σας καταγγέλλουμε τα εξής: Την απαράδεκτη και προκλητική σε βάρος της ομάδας μας διαιτησία του σημερινού (χθεσινού, 18/03) αγώνα του διαιτητή Ορφανού ο οποίος μετά τις περσινές προκλητικά εχθρικές διαιτησίες συνέχισε σήμερα (χθες, 18/03) στη Λαμία προκαλώντας με τις πρωτοφανείς και άδικες αποφάσεις του σε βάρος της ομάδας μας. Μετά από 46 επίσημους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας μέχρι τώρα στη Γ’ Εθνική κατηγορία είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με την διαιτησία. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας μας στη Λαμία διότι με τις αποφάσεις του διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα.

2. Οι παίκτες της ομάδας μας μετά τη λήξη του αγώνα πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια στο διάδρομο δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση με προπηλακισμούς από τον Πρόεδρο του ΕΣΠΕΡΟΥ Λαμίας ΑΡΓΥΡΗ, φουσκωτούς φιλάθλους που τον συνόδευαν και παίκτες της ομάδας του. Χτυπήθηκαν οι αθλητές Μάτος Άγγελος, Διαμαντής Σπύρος και ο παράγοντας της ομάδας μας Λαμπράκης Θεόδωρος. Μπροστά σε όλα αυτά τα γεγονότα αστυνομικοί οι οποίοι παρέμειναν αμέτοχοι… Το ΜΠΑΣΚΕΤ σήμερα (χθες, 18/03) στη Λαμία πήγε ξανά πολλά χρόνια πίσω με ευθύνη των παραγόντων του ΕΣΠΕΡΟΥ Λαμίας. Ο Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς όλα τα απαραίτητα όργανα και αρχές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Τσάμης: “Δεν μας σκοτώνει ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, αποφάσεις εδώ και τώρα”

Θέση για την επί τέσσερις μήνες αεργία των αθλητών πήρε με ανάρτηση του στα social media o…