Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπαπέτρου: “Οι τίτλοι κρίνουν τη χρόνια επιτυχημένη στον Ολυμπιακό”

Παπαπέτρου: “Οι τίτλοι κρίνουν τη χρόνια επιτυχημένη στον Ολυμπιακό”

mantzaris papapetrou

Εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό πραγματοποίησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου και λίγα λεπτά μετά, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, το ματς με την ΤΣΣΚΑ, τη συνέχεια στη Euroleague, ενώ ανέφερε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, για να θεωρηθεί επιτυχημένη η χρόνια.

Που οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας;

“Πιστεύω η σεζόν είναι μεγάλη. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο και νομιζω η ομάδα είναι ταλαιπωρημένη και γι αυτό δεν μπορεί να βγάλει ίδια ενέργεια σε ολα τα παιχνίδια. Βεβαια, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια”.

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο ματς με την ΤΣΣΚΑ για να πάρει το διπλό;

“Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να μην αφήσουμε το παιχνίδι να ξεφύγει, να παίξουμε δυνατή άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό και την επίθεση της ΤΣΣΚΑ”.

Ποιους αντιπάλους θέλεις να αποφύγεις στην επόμενη φάση της Euroleague;

“Δεν σκεφτόμαστε επόμενη φάση, σκεφτόμαστε μόνο τη δίκη μας ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Οποίος αντίπαλος και να είναι, να το δούμε τότε”.

Για να κριθεί επιτυχημένη η χρονιά, που θα πρέπει να τερματίσετε σε Ελλάδα και Ευρώπη;

“Οι τίτλοι κρίνουν τη χρόνια επιτυχημένη στον Ολυμπιακό. Για μας ο στόχος είναι κάθε σεζόν οι τίτλοι, κάθε σεζόν που τελειώνει χωρίς τίτλο θεωρείται αποτυχημένη, οπότε, έχουμε δυο τίτλους μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε και στους δυο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …