Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Παπαμακάριος:”Ήταν ένα σπουδαίο διπλό αλλά δεν επαναπαυόμαστε”

Παπαμακάριος:”Ήταν ένα σπουδαίο διπλό αλλά δεν επαναπαυόμαστε”

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Λ Φάρος,Μανώλης Παπαμακάριος ,λίγες ώρες μετά το σπουδαίο διπλό της ομάδας του στα Τρίκαλα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την μέχρι τώρα πορεία των Θεσσαλών στο πρωτάθλημα,ενώ αναφέρθηκε και σε όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα.

Μάνο, θεωρείς πως στα Τρίκαλα πετύχατε τη σημαντικότερη νίκη της χρονιάς;

“Κάθε νίκη είναι σημαντική αλλά έτσι όπως πήγαν τα πράγματα εφέτος, ίσως αποδειχθεί η σημαντικότερη. Ακόμη όμως, δεν έχει τελειώσει κάτι και σίγουρα με μια νίκη δεν γίνεται να ξεχαστούν όλα τα προβλήματα. Το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση, είναι να βλέπουμε τα προβλήματα μετά από νίκες και όχι μετά από ήττες. Ήταν ένα σπουδαίο διπλό αλλά δεν επαναπαυόμαστε”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη…

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, η οποία και αυτή, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αισθανόμαστε απογοητευμένοι διότι έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας. Πρώτα απ ολα όμως, έχουμε στεναχωρήσει τους εαυτούς μας διότι οπως έχω ξαναπεί, τους εχουμε αδικήσει. Τα αποτελέσματα μας, δεν αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας αλλα συμβαινουν κι αυτά στον αθλητισμό, δεν παίζουμε μόνοι. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, ειμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι”.

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θεωρείς πως επηρεάζουν τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό;

“Δεν θέλω να αναφερθώ σε όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο, μην βγάζουμε την ουρά μας απ έξω διότι εχουν γίνει και στο μπασκετ άσχημα περιστατικά. Το πρόβλημα δεν είναι στο αθλημα, είναι κατά κύριο λόγο στην κοινωνία. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι ένα παιχνίδι και οι αθλητές, οι προπονητές, οι διαιτητές, είναι επαγγελματίες. Αυτή είναι η δουλειά τους. Απο τον αθλητισμό ζουν χιλιάδες οικογένειες, ο αθλητισμός απομακρύνει τα παιδιά απο σκοτεινούς δρόμους, ο αθλητισμός ενώνει, ο αθλητισμός είναι ζωή, ο αθλητισμός είναι η ζωή μας. Ο αθλητισμός όμως…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…