Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πάνοπλος για την νίκη στην Ρόδο ο ΠΑΟΚ

Πάνοπλος για την νίκη στην Ρόδο ο ΠΑΟΚ

aris paok apostoli

O ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο(24/3) εκτός έδρας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.Ο “Δικέφαλος” του Βορρά,ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματά του, ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και  αναχώρησε για τη Ρόδο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί στο PAOK Sports Arena, ξεκινώντας το πρόγραμμα της ημέρας στις 09:15 με ανάλυση του επόμενου αντιπάλου με την χρήση βίντεο. Ακολούθησε η τελευταία προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του κόουτς, με την συμμετοχή όλων των παικτών και το μεσημέρι (14:00) η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε με απευθείας πτήση για τη Ρόδο, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels για την 20ή αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League (24/3 στις 15:45).

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ στη Ρόδο συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Phil Goss, Darnel Jackson και Lucky Jones.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …