Κεντρική Basket League Λαύριο Πανιώνιος – Λαύριο: Ξέφυγε η κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου! Οι “μπράβοι” κι απάντηση Ζιάγκου

Πανιώνιος – Λαύριο: Ξέφυγε η κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου! Οι “μπράβοι” κι απάντηση Ζιάγκου

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα του Πανιωνίου με το Λαύριο είχε πολύ ζουμί. Η κατάσταση ξέφυγε στη συνέντευξη Τύπου, με τον τιμ μάνατζερ του Λαυρίου, Βαγγέλη Παπαδόπουλο, να παίρνει τον λόγο και να αναφέρεται σε “μπραβιλίκια”κι απειλές.

“Οι μπράβοι που ήρθαν και μας απείλησαν, είπαν ότι ήρθαν για το μεροκάματο. Να τα λέμε όλα. Τρεις μπράβοι ήρθαν κι απείλησαν τον προπονητή μας. Με τέτοια καφριλίκια δεν γίνεται δουλειά. Έγιναν μπραβιλίκια και ο Χριστοδούλου να λέει ότι μας γαμ***”, υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση του τιμ μάνατζερ του Λαυρίου. “Ευχαριστώ τον Χρήστο για την συναδελφικότητα του να παραμείνει στον χώρο παρά την αναστάτωση του. Λυπάμαι για την αγένεια του συνεργάτη σας που δεν σέβεται ότι εδώ είναι μια συνέντευξη Τύπου προπονητών και ότι έχει να πει έπρεπε να σεβαστεί τον χώρο τον δικό μας και την διαδικασία”, ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του Πανιωνίου, πριν αναλύσει το αγωνιστικό κομμάτι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Μουράτος: “Nα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε την ποιότητα και την αξία μας”

Το Λαύριο υποδέχεται αύριο (27/02) τον Κολοσσό στην επανέναρξη της Basket League Μετά την …