Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Πανιώνιος – Λαύριο: Ξέφυγε η κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου! Οι “μπράβοι” κι απάντηση Ζιάγκου

Πανιώνιος – Λαύριο: Ξέφυγε η κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου! Οι “μπράβοι” κι απάντηση Ζιάγκου

panionios1

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα του Πανιωνίου με το Λαύριο είχε πολύ ζουμί. Η κατάσταση ξέφυγε στη συνέντευξη Τύπου, με τον τιμ μάνατζερ του Λαυρίου, Βαγγέλη Παπαδόπουλο, να παίρνει τον λόγο και να αναφέρεται σε “μπραβιλίκια”κι απειλές.

“Οι μπράβοι που ήρθαν και μας απείλησαν, είπαν ότι ήρθαν για το μεροκάματο. Να τα λέμε όλα. Τρεις μπράβοι ήρθαν κι απείλησαν τον προπονητή μας. Με τέτοια καφριλίκια δεν γίνεται δουλειά. Έγιναν μπραβιλίκια και ο Χριστοδούλου να λέει ότι μας γαμ***”, υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση του τιμ μάνατζερ του Λαυρίου. “Ευχαριστώ τον Χρήστο για την συναδελφικότητα του να παραμείνει στον χώρο παρά την αναστάτωση του. Λυπάμαι για την αγένεια του συνεργάτη σας που δεν σέβεται ότι εδώ είναι μια συνέντευξη Τύπου προπονητών και ότι έχει να πει έπρεπε να σεβαστεί τον χώρο τον δικό μας και την διαδικασία”, ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του Πανιωνίου, πριν αναλύσει το αγωνιστικό κομμάτι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …