Κεντρική Β' Εθνική Πανερυθραϊκός: Χωρίς Δέλλιο μέχρι το τέλος της σεζόν!

Πανερυθραϊκός: Χωρίς Δέλλιο μέχρι το τέλος της σεζόν!

dellios

Τις υπηρεσίες του Γιώργου Δέλλιου θα στερηθεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πανερυθραϊκός. Ο Έλληνας σέντερ για οικογενειακούς λόγους δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα της Νέας Ερυθραίας. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό κόντρα στον Διαγόρας Δρυοπιδέων.

Αναλυτικά:

“Δίχως τον Γιώργο Δέλλιο θα πορευτεί -τουλάχιστον- μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Πανερυθραϊκός μας, καθώς ο σέντερ της ομάδας μας αναγκάζεται, λόγω οικογενειακών λόγων, να απουσιάσει απ’ τις υποχρεώσεις της ομάδας μας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ως εκ τούτου, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων έμελλε να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού μας, καθώς στο ματς της περασμένης Κυριακής με την ΕΦΑΟΖ δεν κατάφερε να αγωνιστεί, μην κατορθώνοντας να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Γιώργος Δέλλιος ήρθε στον Πανερυθραϊκό το 2015, κάνοντας το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του, ενώ έγινε αμέσως ένα απ’ τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων μας. Πλέον, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου μας, έχοντας καταφέρει αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια να αφήσει ανεξίτηλο το όνομά του στα πανερυθραϊκά δρώμενα.

Γιώργο, σύσσωμη η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού σου εύχεται ό,τι καλύτερο και ευελπιστούμε να επιστρέψεις πολύ σύντομά κοντά μας ακόμη πιο δυνατός, για να συνεχίζουμε μαζί να γράφουμε ιστορία…!

Εις το επανιδείν…!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…