Κεντρική NBA Οσκαρ για τον Κόμπι Μπράιαν: “Αισθάνομαι καλύτερα από όταν κέρδισα πρωταθλήματα”
NBA

Οσκαρ για τον Κόμπι Μπράιαν: “Αισθάνομαι καλύτερα από όταν κέρδισα πρωταθλήματα”

kobi

Ο πρώην αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς και του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαν, κέρδισε τελικά το όσκαρ για την ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων “Dear Basketball” (αγαπημένο μπάσκετ». Μία επιστολή που έγραψε για το The Players Tribune το 2015, στο τέλος της καριέρας του, μία επιστολή που αναβίωσε με εικόνες.

Ένα όσκαρ που θα προσθέσει στην συλλογή του που περιλαμβάνει πέντε δακτυλίδια, από πρωταθλήματα NBA με τους Λέικερς, δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, ένα βραβείο MVP και τέσσερα βραβεία All-Star MVP.

Ο Κόμπι Μπράιαν, αφού παρέλαβε το βραβείο, στην 90η τελετή της Ακαδημίας, στο “Dolby Theatre”, το κοίταξε με αγάπη και είπε: «Θεέ μου. Αισθάνομαι καλύτερα από όταν κέρδισα πρωταθλήματα. Αυτό είναι τρελό, ο άνθρωπος, είναι τρελό». Ως εκτελεστικός παραγωγός, ο Μπράιαντ δέχτηκε το χρυσό άγαλμα του Όσκαρ από τον αστέρα του «πόλεμου των άστρων» Μάρκ Χάμιλ. Μεταξύ αυτών που έδωσαν τα συγχαρητήριά τους μέσω του Twitter ήταν ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Μπιλ Ράσελ και ο Σακίλ Ο΄Νηλ.

«Ως παίκτες του μπάσκετ σας έρχεται στο μυαλό για εμάς μία ντρίμπλα ή ένα καλάθι. Είμαι χαρούμενος που κάναμε κάτι περισσότερο από αυτό», είπε ο 39χρονος σούπερ σταρ, που επανέλαβε πως θα ήθελε να γίνει αφηγητής.

«Το πιο δύσκολο πράγμα όταν ξεκινάς και πάλι, είναι ότι πρέπει να χαλαρώσεις το εγώ σου και να ξεκινήσεις πάλι. Πρέπει να μάθεις τα βασικά πράγματα», είπε.

Ευχαρίστησε τη σύζυγό του, τη Βανέσα, και τις τρεις κόρες του, αναφέροντας καθεμιά από αυτές. Μάλιστα απευθυνόμενος στη γυναίκα του τόνισε: «είσαι η έμπνευσή μου».

Η ταινία μικρού μήκους του Μπράιαντ έκανε πρεμιέρα, αποκλειστικά στις εκδόσεις της Verizon Media 90, την ίδια ημέρα που οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του. Είναι ένα έργο με μερικούς εξαιρετικούς συντελεστές. Υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Γκλεν Κιν, γνωστός από την Disney για τις ταινίες «Η Μικρή Γοργόνα», «Η πεντάμορφη και το τέρας» και ο «Αλαντίν». Είναι «ντυμένη» με τη μουσική του Τζον Γουίλιαμς, νικητή πέντε Όσκαρ, που είναι υπεύθυνος για τα soundtrack «Η λίστα του Σίντλερ», «ET, ο εξωγήινος» και «Ο πόλεμος των άστρων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…