Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα ” Όποιος διαλέγει αντιπάλους, θα το πληρώσει στο τέλος”

” Όποιος διαλέγει αντιπάλους, θα το πληρώσει στο τέλος”

itoudis

Ο Δημήτρης Ιτούδης εκτός από την επικράτηση απέναντι στον Ολυμπιακό πανηγύρισε και την πρωτιά που εξασφάλισε η ομάδα του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε στα στοιχεία που τους χάρισε το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ πρόσθεσε πως δεν πρέπει να επιλέγεις αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Ένας εκ των στόχων ήταν όντως η πρωτιά. Σε αυτή την Ευρωλίγκα, το πρώτο στοίχημα είναι να μπει στα πλέι οφ. Ο δεύτερος στόχος είναι το αβαντάζ και ο τρίτος η πρωτιά. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες και για τους αριθμούς και για το επίπεδο ανταγωνιστικότητάς τους”.

Για τον αγώνα: “Το αρχικό μομέντουμε άνηκε στον Ολυμπιακό. Μετά το τάιμ άουτ, συνειδητοποιήσαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη, με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό. Χτυπήσαμε και στο low post και στις επαφές. Γι’ αυτό σουτάραμε με 60%. Διαβάσαμε αρκετά καλά αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε κι άλλο. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, αλλά το οφείλουμε στους εαυτούς μας να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μαχητικοί”.

Για το αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διαλέξει αντίπαλο: “Ποτέ, μα ποτέ δεν διαλέγω αντιπάλους. Όποιος πάει να το κάνει, θα το πληρώσει στο τέλος. Αν έχω κάποια πληροφόρηση ότι κάποιος παίκτης χρειάζεται ξεκούραση, μπορεί να ξεκουραστεί. Χωρίς όμως καμία στρατηγική ή στόχευση για να ρυθμίσουμε πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…