Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια”

“Οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια”

makis giatras

Ο Προμηθέας κέρδισε τα Τρίκαλα σήμερα με 17 πόντους, αλλά ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Μάκης Γιατράς, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η διαφορά ήταν μεγάλη, αλλά η εμφάνιση δεν ήταν καλή και από αυτό φαίνεται ότι οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια, ενώ τόνισε ότι αν στα επόμενα παιχνίδια παίξουν όπως και σήμερα δεν θα έχουμε καμία τύχη.

Αναλυτικά:

“Ευχαριστώ τον κόουτς Τακιανό για τα καλά του λόγια, τα οποία και ανταποδίδω. Ο αντίπαλός μας είναι μια καλή επαρχιακή ομάδα, με σημαντική παρουσία στη μεγάλη κατηγορία και παλεύει πάντα. Τα Τρίκαλα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση σήμερα και θεωρώ ότι η διαφορά στο τελικό σκορ είναι πλασματική. Εμείς δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Το γεγονός ότι πετύχαμε 88 πόντους, είναι κάτι πλασματικό, καθώς μέχρι το 36΄-37΄ το σκορ ήταν ισόπαλο.

Στο παιχνίδι με την Κύμη κερδίσαμε με 5 πόντους διαφορά, πραγματοποιώντας σούπερ εμφάνιση. Αντίθετα, σήμερα κερδίσαμε με 17 πόντους διαφορά, χωρίς, όμως, να παίξουμε όπως θέλουμε, οπότε όπως καταλαβαίνετε οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Πάντως, αν παίξουμε έτσι όπως παίξαμε σήμερα και στα επόμενα παιχνίδια μας, δεν θα έχουμε καμία τύχη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Φτάσαμε τις 12 νίκες και απομένουν ακόμη 7 τελικοί. Ακολουθούν μπροστά μας 2 μήνες φωτιά. Αντιμετωπίζουμε και πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, τα οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε. Ο Φαγιέ ήταν να επιστρέψει στη 12άδα σήμερα μετά τον τραυματισμό του, όμως δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση και είδε ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Επίσης, ο Λίποβι μέχρι την Πέμπτη δεν έκανε προπόνηση λόγω πυρετού, ενώ το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Γκίκας.

Δυστυχώς δεν κάνουμε την προπόνηση που θέλουμε και χρειάζεται να μας βοηθούν τα νεαρά παιδιά από τον Προμηθέα 2014, τα οποία, όμως, κι αυτά έχουν φορτωμένο πρόγραμμα με τις πολλές τους υποχρεώσεις. Με τον τραυματισμό του Έλις στο τέλος του α΄ ημιχρόνου, η καρδιά μας πήγε στην Κούλουρη. Ευτυχώς, επέστρεψε και ήταν, μάλιστα, και καλός. Όπως είπα και στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ψάχνουμε για έναν παίκτη, ο οποίος θα ταιριάξει στην ομάδα και δεν θα διαταράξει αγωνιστικά την χημεία της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…