Κεντρική Διεθνή Νίκες για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια – Ήττα για Μάλαγα

Νίκες για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια – Ήττα για Μάλαγα

valencia real madrid 1

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Βαλένθια, καθώς κέρδισε με 83-71. Η “Βασίλισσα” πήρε την εκδίκηση της από τις “νυχτερίδες” για την ήττα στην Ευρωλίγκα. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Βάλτερ Ταβάρες και Άντονι Ράντολφ με 13 πόντους, ενώ από την Πρωταθλήτρια Ισπανίας ξεχώρισε ο Ουίλ Τόμας με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ,

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ομπραντόριο, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 76-73. Κορυφαίος για τους μπλαουγκράνα ήταν ο φορμαρισμένος Άντε Τόμιτς, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τόμας Ερτέλ με 16 πόντους και 10 ασίστ. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισαν οι Τόμας με 22 και ο Μπέντζιους με 20 πόντους.

Η Μπασκόνια επιβεβαίωσε γι ακόμη μία φορά, ότι τον τελευταίο καιρό είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Βάσκοι κέρδισαν και τη Φουενλαμπράδα με 95-63 και πήραν την ένατη τους συνεχόμενη νίκη. Πουαριέ και Σενγκέλια ήταν πρώτοι σκόρερ για την Μπασκόνια (15 πόντους έκαστος), ενώ στην αντίπερα όχθη ξεχώρισε 0 Σμιτς με 13 πόντους.

Η Μάλαγα υπέστη μία αναπάντεχη ήττα, καθώς έχασε από την Μπέτις με 89-88 λίγες ημέρες πριν τη “μάχη” με τον Ολυμπιακό. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Μπλέικ Σιλμπ με 25 πόντους, ενώ από την ομάδα της Ευρωλίγκας διασώθηκαν οι Βαζίνσκι με 20 και Νέντοβιτς με 13 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …