Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Να μην παρερμηνεύονται οι δηλώσεις για τη διαιτησία”

“Να μην παρερμηνεύονται οι δηλώσεις για τη διαιτησία”

laurio lavrio xristos serelis

Χαρούμενος για δύο λόγους ήταν ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη του Λαυρίου κόντρα στον Κόροιβο. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα του έφτασε τις 13 νίκες και για το γεγονός οι παίκτες του άλλαξαν λίγο τον τρόπο παιχνιδιού τους, όπως τους είχε ζητήσει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παράλληλα, ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις, που γίνονται για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

“Σήμερα είμαι χαρούμενος για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι φτάσαμε τις 13 νίκες που θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα κι ο δεύτερος λόγος είναι γιατί είχαμε ζητήσει από τα παιδιά κατά την διάρκεια της εβδομάδας να προσπαθήσουμε λίγο να αλλάξουμε το στυλ του παιχνιδιού μας, διότι είχαμε και έχουμε σεβασμό στον Κόροιβο και στον κόουτς Καλαμπάκο και στο πως παίζει τα παιχνίδια. Ο τρόπος παιχνιδιών μας έχει αρκετές ομοιότητες. Θεωρούσαμε ότι έπρεπε να ακουμπήσουμε την μπάλα στο ποστ και να παίξουμε πολύ από εκεί και να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι και τον ρυθμό και να πάμε σε λιγότερα σουτ και κυρίως σε τρίποντα από το ποστ προς τα έξω. Η στατιστική λέει ότι κάναμε μόνο 10 τρίποντα σήμερα και 44 δίποντα. Άσχετα αν δεν ήταν οι καλύτερες επιλογές και δεν ήταν ακριβώς το παιχνίδι που κάνουμε όλο τον χρόνο, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και είναι πολύ σημαντικό που ακολούθησαν τις εντολές μας.

Στο δεύτερο κομμάτι που δεν πήγαμε πολύ καλά ήταν τα ριμπάουντ, χάσαμε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε 9 επιθετικά ο Κόροιβος και κανένα εμείς. Ήταν δύσκολο πολύ για μας αυτό να το διαχειριστούμε, και για αυτό το παιχνίδι φαινόταν να είναι αμφίρροπο. Το παιχνίδι ξέφυγε στο 3ο δεκάλεπτο όπου ελέγξαμε όλα αυτά τα στοιχεία, και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μία σχετικά εύκολη νίκη από μία ομάδα που για εμένα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας ειδικά αν δεν έχεις καθαρίσει μαζί της το τελευταίο 5λεπτο”.

Για τις δηλώσεις για τη διαιτησία: “Θα πω κάτι που δεν έχει να κάνει με τον κύριο Καλαμπάκο αλλά επειδή ακούγεται από άλλους προπονητές και δεν μου δίνεται η ευκαιρία να απαντήσω γιατί συνήθως όταν τα λένε δεν είμαι παρών. Δεν θα μίλαγα για την διαιτησία αρκεί κάποιοι να μην εκμεταλλεύονται και παίρνουν αποσπασματικά κάποιες δηλώσεις και θεωρούν ότι αδικούνται από την διαιτησία. Ο κύριος Καλαμπάκος το ξεκαθάρισε σήμερα αυτό, γιατί φεύγοντας από τις συνεντεύξεις ή όταν δεν είμαστε παρόντες ακούγονται διάφορα. Παράκληση μου είναι να μην παρερμηνεύονται τα λόγια κανενός και να έχουμε σωστές επικεφαλίδες όταν γράφουμε κάτι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …