Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Μπρέι:”Nα προστατέψουμε την έδρα μας”

Μπρέι:”Nα προστατέψουμε την έδρα μας”

bray

Ο Τι Τζέι Μπρέι μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Κολοσσός,κόντρα στο Λαύριο για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Στο τελευταίο μας παιχνίδι δεν τα καταφέραμε και γνωρίσαμε την ήττα από την ΑΕΚ. Ξέραμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και εκείνη το απέδειξε. Εμείς δεν βοηθήσαμε τους εαυτούς μας, καθώς δεν κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και τους δώσαμε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον. Όταν παίξαμε πιο συγκεντρωμένα, τότε κάναμε κάποια καλά πράγματα στην επίθεση. Αλλά, είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις τόσο καλές ομάδες εκτός έδρας, όταν δεν κυκλοφορείς σωστά την μπάλα.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με μία άλλη καλή ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία, το Λαύριο. Επιθετικά, κυκλοφορούν πολύ καλά την μπάλα και έχουν αρκετούς παίκτες που είναι πολύ καλοί σκόρερ. Γι’ αυτό, εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνά μας και να μην τους επιτρέψουμε να παίξουν στο τρανζίσιον. Εάν παίξουμε σωστά και ομαδικά στην επίθεση, τότε πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη.

Σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα τον Μάρτιο και πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Όταν ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να μας ενισχύσει, τότε δημιουργεί μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Πραγματικά, μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην έδρα μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…