Κεντρική Β' Εθνική Μπίσκας:”Ο Χουχουλής μας έχει κάνει μία “γροθιά”, θα καταθέσουμε ψυχή με Διαγόρα”

Μπίσκας:”Ο Χουχουλής μας έχει κάνει μία “γροθιά”, θα καταθέσουμε ψυχή με Διαγόρα”

βισκας

 

Ο Πανερυθραϊκός φιλοξενείται αύριο(4/3, 17:00) από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο κλειστό “Στ. Βενέτης” για την 18η αγωνιστική της Β εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Χουχούλη θα παραταχθεί σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση χωρίς να έχει κάποια απουσία.Ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Χουχούλη,Χάρης Μπίσκας, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του Πανερυθραϊκού έδωσε τον τόνο του αυριανού παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν χωρά συζήτηση για το πόσο ποιοτικό σύνολο είναι ο Διαγόρας. Είναι μία απ’ τις πιο ακριβές ομάδες της κατηγορίας (και όχι μόνο), με σπουδαίους παίκτες που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και έχουν πολλές παραστάσεις τόσο από την Α1, όσο και από την Α2, όπως ο Πέττας, ο Κατιάκος και ο Κουκάς. Ωστόσο, θα δανειστώ μία ατάκα του κόουτς Χουχουλή… “Τίποτα δεν μας χαρίστηκε” και η δουλειά μας πλέον είναι εμφανής. Το γεγονός, λοιπόν, ότι το παιχνίδι μας με μία τόσο ακριβή και ισχυρή ομάδα θεωρείται ντέρμπι αποτελεί κατόρθωμα και το έχουμε καταφέρει εμείς, με τη δουλειά, τον κόπο και τον ιδρώτα μας…

Πλέον, μπορούμε να αισθανόμαστε αφενός χαρούμενοι και αφετέρου πιο… ήσυχοι, γιατί επί της ουσίας έχουμε πραγματοποιήσει από τώρα τον μεγάλο μας φετινό στόχο, την γρήγορη παραμονή στην Β’ Εθνική, και χωρίς άγχος πια πάμε να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο προκύψει! Παρά το κακό μας ξεκίνημα, η ομάδα πίστεψε στον εαυτό της, έμεινε προσηλωμένη στο στόχο της και με τον ενθουσιασμό, το κίνητρο των παικτών να αποδείξουν, αλλά και το βάρος της φανέλας, στο οποίο τα καινούρια παιδιά ανταπεξήλθαν, σταδιακά… “εκτοξευθήκαμε”!

Φυσικά, η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Είμαστε Πανερυθραϊκός, έχουμε ιστορία που οι περισσότερες ομάδες των Εθνικών κατηγοριών θα ζήλευαν και παίζουμε πάντα για το καλύτερο δυνατό. Στο αυριανό παιχνίδι, είναι αλήθεια πως ενδεχόμενη νίκη θα μας αλλάξει επίπεδο, αν και δεν είναι αυτοσκοπός μας αυτό. Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να είμαστε κάθε Κυριακή καλύτεροι και στο τέλος της σεζόν να κάνουμε… λογαριασμό. Ο κόουτς Χουχουλής μας έχει κάνει μία “γροθιά”, κάτι που φαίνεται στα πρόσωπά μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση. Και το γεγονός ότι σε κάθε ματς τα δίνουμε όλα αποδεικνύει και του λόγου το αληθές. Και αυτό θα κάνουμε κι αύριο… Θα καταθέσουμε την ψυχή μας σε ακόμη ένα ματς και θα διεκδικήσουμε και την τελευταία πιθανότητα που μας αναλογεί!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …