Κεντρική Γυναίκες Μίσσας: “Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

Μίσσας: “Να είμαστε συγκεντρωμένοι”

missas

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και την 20η αγωνιστική στο κλειστό της Εργάνης.

Οι “ερυθρόλευκες” θα αντιμετωπίσουν αύριο (1/4,14.00) εκτός έδρας τον Αθηναϊκό με μία σημαντική απουσία, αυτή της Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί γόνατο. Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι είναι οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Τέλος, ο Κώστας Μίσσας έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη και είπε τα εξής:

“Ο Αθηναϊκός είναι από τις καλές ομάδες και στην έδρα του είναι πάντα θετικός. Οι περισσότερες ομάδες απέναντι στο κοινό τους παρουσιάζονται συνήθως βελτιωμένες. Από τη δική μας μεριά, θεωρώ ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τελείωσε αυτό το κομμάτι και τώρα πρέπει και εμείς να προχωρήσουμε για το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα παιχνίδι πριν τη διακοπή και η σοβαρότητά μας όπως κάθε φορά ξεκινάει από το κομμάτι της αμυντικής και της ατομικής μας τακτικής και το πόσο μέσα στο πλάνο μας θα είμαστε εκεί. Τέλος, θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί στην επίθεσή μας και στο τι θέλουμε να κάνουμε γενικότερα στο παιχνίδι. Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα έχουμε δουλέψει και σοβαροί στο παρκέ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Νίκη Λευκάδας – Αθηναϊκός 65-43

Έμεινε ζωντανή στην κατηγορία η Νίκη Λευκάδας. Στην Α1 Γυναικών και την επόμενη αγωνιστική…