Κεντρική Γυναίκες Μίσσας: “Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε”

Μίσσας: “Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε”

missas

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο του στο πρωτάθλημα,καθώς επικράτησε και του Πανιωνίου για την 19η αγωνιστική της Α1 γυναικών και πλέον στρέφει την προσοχή του στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν,που δεν είναι άλλος από το κύπελλο Ελλάδος(23-25 Μαρτίου,ΔΑΚ Γλυφάδας).

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”,Κώστας Μίσσας είπε μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Πανιώνιο:”Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ σοβαρή και καλή ομάδα. Για άλλη μία φορά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο και με διάθεση και στην επίθεση. Θα ήθελα να σταθώ σε δύο νούμερα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη δουλειά μας: είχαμε 29 ασίστ και μόνο οκτώ λάθη, δύο νούμερα που δείχνουν την ομαδικότητα και τη συγκέντρωσή μας στο κομμάτι της επίθεσης.”

Στην συνέχεια ο Έλληνας κόουτς τόνισε ότι οι παίκτριες του δεν πρέπει να χαλαρώσουν ούτε στιγμή:”Το ματς με τον Πανιώνιο αποτελεί πλέον παρελθόν και ετοιμαζόμαστε για το Κύπελλο, απέναντι σε ομάδες που είναι αρκετά καλές. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός, ανεξάρτητα του ότι έχει το καλύτερο ρόστερ και υψηλού επιπέδου παίκτριες, γνωρίζει ότι κάθε παιχνίδι έχει την επικινδυνότητά του. Συνεπώς, εάν κάποιος άλλος μπορεί να χαλαρώσει λίγο, ο Ολυμπιακός δεν γίνεται και δεν μπορεί να χαλαρώσει.”

Τέλος,από την πλευρά των παικτριών,η Μίνα Μάζιτς είπε:”Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς, αφού πρόκειται για την τρίτη ομάδα της βαθμολογίας. Εμείς το πήραμε σοβαρά εξ αρχής, θέλοντας να τους δείξουμε ότι δεν θα είναι εύκολη η ημέρα για τον Πανιώνιο στην έδρα μας. Ήταν επίσης μια πολύ καλή προετοιμασία για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, που έρχεται την επόμενη εβδομάδα. Ήμασταν θετικοί στην άμυνα, πολύ δυνατοί στην επίθεση όπου είχαμε και 29 ασίστ, αριθμός που δείχνει την καλή κυκλοφορία της μπάλας κι ελπίζουμε να παίξουμε το ίδιο καλά στον ημιτελικό και τον τελικό του Κυπέλλου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…