Κεντρική Γυναίκες Μίσσας: “Από τις ιδιαίτερα καλές ομάδες ο Πανιώνιος”

Μίσσας: “Από τις ιδιαίτερα καλές ομάδες ο Πανιώνιος”

olympiacos osfp women gynaikes ginaikes team omadiki

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο(17/3, 14.30) τον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.Στόχος των “ερυθρολεύκων” είναι η νίκη που θα τις διατηρήσει αήττητες στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.Επιπλέον,οι παίκτριες του Κώστα Μίσσα,οι οποίες θα είναι όλες στην διάθεσή του,θέλουν να κλείσουν θετικά τα αποτελέσματά τους πριν το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας(23-25/3).

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο αποτελείται από τις  Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου  και Ανθή Μπαλτά.

Τέλος,ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας και τόνισε:

“Ο Πανιώνιος είναι από τις ιδιαίτερα καλές ομάδες του πρωταθλήματος.  Χρειάζεται σίγουρα προσοχή και σοβαρότητα από την μεριά μας και στις δύο μεριές του γηπέδου, είτε μιλάμε για την άμυνα, είτε για την επίθεση. Από την άλλη χρειαζόμαστε συγκέντρωση στο πλάνο μας, να δείξουμε το απαραίτητο πάθος και να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεσή μας.  Αντιμετωπίζουμε, λοιπόν, μία ομάδα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει και καλό ρόστερ και ότι παίζει καλά στα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…