Κεντρική Γυναίκες Μηδενισμός για Άρη Πετρούπολης!

Μηδενισμός για Άρη Πετρούπολης!

Η ποινή του μηδενισμού επιβλήθηκε στον Άρη Πετρούπολης για τον αγώνα με τον Ανταγόρα Κω. Η ομάδα της Πετρούπολης έκανε δήλωση μη συμμετοχής κι έτσι μηδενίστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και η αναμέτρηση κατοχυρώθηκε υπέρ του Ανταγόρα με 20-0. Ακόμη, η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι ο Άρης τιμωρήθηκε με -1 βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και με -1 στο επόμενο.

Αναλυτικά:

“Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ στον αγώνα ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ – ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. της 11/03/2018 για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ με σκορ 20 – 0.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 (άρθρο 7)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Φασούλας: «Να έχει το μπάσκετ γυναικών ίδιες ευκαιρίες και ευκολίες»

Παγκόσμια μέρα της γυναίκας η σημερινή και σε αυτό το πλαίσιο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ…