Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε ομάδα”

“Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε ομάδα”

H ομάδα του ΓΛ Φάρου τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες δεν λειτουργούσε, όπως δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα από την Κύμη. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε χαρακτηριστικά ότι μέχρι χθες το μεσημέρι δεν ήξεραν, αν θα μπορούσαν να έχουν ομάδα.

Αναλυτικά:

“Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και το αποτέλεσμα μας πληγώνει, αρκετά. Δυστηχώς όμως για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι δεν είμασταν έτοιμοι. Το λέω αυτό γιατί τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες ουσιαστικά η ομάδα δεν λειτουργεί, λόγω των γνωστών προβλημάτων που είχε. Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε ομάδα που θα παίξει σήμερα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, με όλα αυτά που συνέβησαν χθες το βράδυ και με την παρουσία των νέων ανθρώπων που υπάρχει η διαδικασία να έρθει η ομάδα στα χέρια τους, έγιναν κάποιες κινήσεις, η ομάδα σήμερα κατέβηκε αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν υπήρχε η συγκέντρωση και η ετοιμότητα για ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς θα το προσπεράσουμε , δεν θα δώσουμε παραπάνω σημασία απ’ ότι πρέπει γιατί δεν το αξίζουν τα παιδιά αυτό.

Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος, θα ετοιμαστούμε από Δευτέρα, θα δουλέψουμε σκληρά, θα μπούμε πάλι σε ρυθμό και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια με Τρίκαλα και Άρη, που είναι εξίσου σημαντικά και καθοριστικά για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…