Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής:”Πολύ σημαντικό για εμάς το ματς με τον Κόροιβο”

Μαυροειδής:”Πολύ σημαντικό για εμάς το ματς με τον Κόροιβο”

ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,ΑΕΚ,κόντρα στον Κόροιβο για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Επιστροφή στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, μετά την κακή εμφάνιση – ήττα από τη Νίμπουργκ για τους «16» του Basketball Champions League. Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς στην Τσεχία και να ανατρέψουμε τη διαφορά των 10 πόντων. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση.

Αφήνουμε στην άκρη για λίγο την Ευρώπη, καθώς αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Το ματς με τον Κόροιβο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν πρέπει με τίποτα να τους υποτιμήσουμε και να τους δώσουμε χώρο και ελπίδα ότι μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά. Ξέρουμε τις αδυναμίες του και εκεί θα χτυπήσουμε από το πρώτο λεπτό που θα πατήσουμε στο παρκέ.

Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μετά την κακή παρένθεση στην Ευρώπη. Έχουμε δουλέψει καλά το διάστημα που είχαμε μπροστά μας και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να φτάσουμε στη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…