Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής:”Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση”

Μαυροειδής:”Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση”

ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,ΑΕΚ,κόντρα στο Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Προερχόμαστε από την πολύ σπουδαία εμφάνιση στην Τσεχία με αντίπαλο τη Νίμπουρκ. Το ηθικό της ομάδας είναι πολύ ψηλά μετά την ανατροπή που κάναμε στους «16» του Basketball Champions League.

Είμαστε στα καλύτερα μας και το αποδείξαμε σε ακόμα ένα ματς που έπρεπε να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό. Επόμενος αντίπαλος η Στρασμπούρ. Οι Γάλλοι μας κέρδισαν και στα δύο ματς των ομίλων και θέλει ακόμα πιο πολύ συγκέντρωση από την πλευρά μας για να φτάσουμε στην κατάκτηση του στόχου, το Final-4.

Πρέπει όμως να αφήσουμε στην άκρη την Ευρώπη και να εστιάσουμε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Σίγουρα είμαστε πιο κουρασμένοι από τον αντίπαλο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρουσιαστούμε χαλαροί. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση.

Εφόσον ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς σε άμυνα και επίθεση δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα και θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο Πρωτάθλημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…