Κεντρική Τρίκαλα “Μας έλειψε το μεγάλο σουτ”

“Μας έλειψε το μεγάλο σουτ”

Ο Φώτης Τακιανός μετά το ήττα των Τρικάλων από τον Προμηθέα ανέφερε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του, για το γεγονός ότι για 37′ ήταν ανταγωνιστική. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι από την ομάδα του έλειψε το μεγάλο σουτ και η οργανωμένη προσπάθεια, ενώ αντίθετα η ομάδα της Πάτρας τα είχε αυτά.

Αναλυτικά:

“Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα και στον κόουτς Γιατρά για την σημερινή νίκη, αλλά και για την εν γένει καλή πορεία που πραγματοποιεί η πατρινή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι θα μείνω μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και δεν θα σταθώ ούτε σε απουσίες ούτε σε τίποτα άλλο, με τη λογική ότι κάνουμε μια προσπάθεια στο 100% παρά τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε και είμαστε περήφανοι για αυτό. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό της αναμέτρησης για περίπου 37΄, διεκδικώντας τη νίκη και χρησιμοποιώντας διάφορες τακτικές με βάση τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Είναι ξεκάθαρο ότι όσο περνούσε το παιχνίδι δημιουργείτο κόπωση σε εμάς, η οποία λειτούργησε ανασταλτικά στο τέλος.

Μας έλειψε το μεγάλο σουτ και η οργανωμένη προσπάθεια, στοιχεία που, αντίθετα, ήρθαν στον Προμηθέα. Συνεχίζουμε τον δύσκολο δρόμο, με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όσο υπάρχουν ελπίδες για εμάς, θα παίζουμε στο 100%”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Τρίκαλα

Δειτε επισης

Δηλώνονται στην Α2 τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή στην Α2, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρη η συμμε…