Κεντρική ΓΣΛ Φάρος “Μας δίνει οξυγόνο ο Μπαρτ”

“Μας δίνει οξυγόνο ο Μπαρτ”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μπαρτ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη του ΓΛ Φάρου κόντρα στον Άρη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σημείωσε ότι είναι ένας παίκτης που δίνει πόντους, κρατάει τη μπάλα και είναι έμπειρος, ενώ τόνισε για την κατάσταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ότι την κατανοεί, καθώς κι αυτοί ήταν έτσι μέχρι και πριν 15 μέρες.

Αναλυτικά:

“Είμαι σε θέση να κατανοώ πλήρως όσα συμβαίνουν στον Άρη, γιατί και εμείς ήμασταν στην ίδια θέση μέχρι και πριν από 15 μέρες. Ψάχνουμε τις νίκες για να μας κρατούν μακριά από τα προβλήματα. Δεν θα μιλήσω για παραμονή, αλλά θέλουμε να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε, όπως το σημερινό.

Η καθημερινότητά μας έχει βελτιωθεί, αλλά η ατυχία μας συνεχίζεται. Στο ημίχρονο χάσαμε λόγω τραυματισμών τους δύο ψηλούς μας (Σάφτενααρ, Διαμαντάκος), αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Μαραγκό που δεν είχε προπονηθεί κανονικά μέσα στη βδομάδα λόγω προβλημάτων, ενώ ο Βαβάτσικος που ξεκίνησε να υπηρετεί τη θητεία του και έκανε χθες μισή προπόνηση».

Στο τέλος είχαμε καλή διαχείριση και με τη προσθήκη του Μπαρτ η ομάδα βρίσκει οξυγόνο. Είναι παίκτης που δίνει πόντους, κρατάει τη μπάλα, είναι έμπειρος. Πρέπει να βρούμε νέες ισορροπίες και οι ξένοι να καταλάβουν ότι η δουλειά ξεκινάει στην άμυνα και τελειώνει στην επίθεση.

Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια και να ξεπεραστούν τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Εντός γηπέδου υπάρχουν οι άνθρωποι να την οδηγήσουν σε ασφαλές λιμάνι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…