Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μάντζαρης:”Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το Final Four”

Μάντζαρης:”Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το Final Four”

mantzaris olympiakos kymi kimi

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης για το σημερινό νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Κόροιβο,το τι πρέπει να κάνει αυτός αλλά και οι συμπαίκτες του για να φτάσουν στο final four της Ευρωλίγκας αλλά και για την προσωπική του απόδοση.

Αρχικά,ο Μάντζαρης δήλωσε:”Έχουμε πει ότι το κάθε ματς εξαρτάται από εμάς. Αν είμαστε καλά, δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα. Ο Κόροιβος είναι μια αξιόμαχη ομάδα. Θέλαμε να δώσει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό, γιατί ήμασταν 10 παίκτες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40′. Κοιτάμε τη συνέχεια που είναι πολύ δύσκολη για εμάς.”

Στην συνέχεια ο Έλληνας πλέι μέικερ συμπλήρωσε:”Υπάρχει κούραση και κόπωση. Φτάνουμε στην τελική ευθεία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το Final Four. Τα υπόλοιπα περισσεύουν. Θέλουμε να δώσει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα.”

Τέλος,για την προσωπική του απόδοση στο σημερινό παιχνίδι είπε:”Είχα μια γαστρεντερίτιδα που με ταλαιπώρησε για πέντε μέρες, δεν είχα σηκωθεί από το κρεβάτι. Τώρα είμαι καλά και υγιής. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου για τη συνέχεια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…