Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μανωλόπουλος: “Συγγνώμη από την ομάδα μου και τον κόσμο”

Μανωλόπουλος: “Συγγνώμη από την ομάδα μου και τον κόσμο”

sotiris manolopoulos kymi

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, στο Blog του που διατηρεί στην ιστιοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στον τσακωμό με τον Τσούπκοβιτς, ζητώντας συγγνώμη από την ομάδα του, αλλά και τον κόσμο.

Πιο αναλυτικά όσα έγραψε: “Συγγνώμη από την ομάδα μου και τον κόσμο, η αντίδραση μου ήταν λάθος

Γεια σας φίλοι μου,

Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την μεγάλη νίκη που πέτυχε το προηγούμενο Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο. Παρά τις «περίεργες» φήμες που κυκλοφορούσαν, η ομάδα μας έδειξε το ήθος της, έπαιξε για τους στόχους της και κέρδισε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο.

Επόμενο μας παιχνίδι είναι απέναντι στα Τρίκαλα, μια ομάδα που γνωρίζω καλά. Βέβαια η φετινή της χρονιά δεν έχει καμία σχέση με την περσινή, αφού πέρσι γράψαμε ιστορία με την ομάδα των Τρικάλων σημειώνοντας ρεκόρ νικών, ενώ φέτος έχουν εντελώς αντίθετη πορεία. Αν και βρίσκονται στην τελευταία θέση, εμείς όλη την εβδομάδα δείξαμε σεβασμό, αφού προπονηθήκαμε σκληρά και σοβαρά και ετοιμαστήκαμε για ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε υπομονή για να φτάσουμε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στους στόχους μας.

Υ.Γ.1 Νιώθω ότι οφείλω και μια εξήγηση για το περιστατικό που συνέβη. Αρχικά να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου, καθώς με την αντίδρασή μου προκάλεσα την αποβολή μου, άρα και την αλλαγή στον ρυθμό και το πλάνο που είχε ετοιμάσει ο κόουτς για το παιχνίδι. Φυσικά πρέπει να ζητήσω συγγνώμη και από τους φιλάθλους μας που έγιναν για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι μας μάρτυρες ενός τέτοιου διαπληκτισμού και αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο.

Σε ότι αφορά την συμπεριφορά μου, θεωρώ ότι μετά από 15 ολόκληρα χρόνια σαν επαγγελματίας στην 1η κατηγορία στην Ελλάδα έχω δείξει το ήθος μου και τον χαρακτήρα μου. Ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να μένουμε ανεπηρέαστοι σε οποιοδήποτε αρνητικό ερέθισμα δεχόμαστε σε ένα ματς και σίγουρα η αντίδραση μου ήταν ΛΑΘΟΣ.

Η αντίδραση μου απέχει πολύ από την φιλοσοφία που πρεσβεύει ο κόουτς Καστρίτης, ο οποίος μέσω των προπονήσεων μας γαλουχεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μένουμε πάντα ψύχραιμοι, να ξεπερνάμε οποιανδήποτε δυσκολία προκύψει μέσα στο ματς και να είμαστε ικανοί να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες την ομάδα, την οικογένεια Θεοδώρου, οι οποίοι φυσικά σε καμία περίπτωση δεν επικρότησαν την αντίδραση μου, κατανόησαν όμως την εν βρασμώ κατάσταση που αυθορμήτως με οδήγησε σε αυτήν, στάθηκαν σε κάθε στιγμή δίπλα μου και με στήριξαν από την αρχή.

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι είναι τιμή μου που είμαι αρχηγός της Κύμης και θα κάνω κάθε φορά ότι περνάει από το χέρι μου για να την προασπίσω όταν αισθάνομαι ότι κάποιος θίγει και προσβάλει την φανέλα, τους συμπαίκτες και τον κόσμο μας, σεβόμενος όμως πάντα τα αθλητικά πλαίσια.

Υ.Γ.2 Έρχεται το Πάσχα και οι Άγιες ημέρες. Θέλω να ευχηθώ η θυσία του Χριστού και το Άγιο Φως της Ανάστασης να φέρουν υγεία, αγάπη και γαλήνη σε όλο τον κόσμο. Καλό Πάσχα σε όλους σας!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …