Κεντρική Basket League Ολυμπιακός ΜακΛιν: “Τιμή μου που είμαι μέλος μίας τόσο μεγαλής ομάδας”

ΜακΛιν: “Τιμή μου που είμαι μέλος μίας τόσο μεγαλής ομάδας”

mclean

Ο Τζάμελ ΜακΛιν ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ των Πειραιωτών, αλλά και στα 93α γενέθλια του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μετά τη νίκη μας επί της Μπάμπεργκ βρισκόμαστε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας, να κατακτήσουμε δηλαδή το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι… Ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις τους φιλάθλους να δείχνουν τον θαυμασμό και την υποστήριξή τους στον Ντανιελ Χάκετ. Είναι σπουδαίο να επιστρέφεις σε μια ομάδα που έχεις φορέσει την φανέλα της και οι άνθρωποι της να σε σέβονται και να σε τιμούν για την σκληρή δουλειά που έκανες όσο ήσουν εκεί.

Ο αγώνας αυτός, όμως, τελείωσε και εμείς έχουμε στρέψει πλέον την προσοχή μας και την ενέργειά μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας το ταξίδι στην Κρήτη και την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, μια καλή και πολύ αθλητική ομάδα. Η άμυνα θα είναι το κλειδί και εμείς θα πρέπει σε αυτό ακριβώς να ποντάρουμε’ όσο προχωράμε προς το τέλος της σεζόν: Στην δύναμή μας στην άμυνα.

Στα εκτός παρκέ τώρα, το Σάββατο ήταν ένα πολύ όμορφο πρωινό… Πήγαμε όλοι στα εγκαίνια του νέου καταστήματος (Official Olympiacos BC CenterStore) στο κέντρο της Αθήνας. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί και περίμενε με ενθουσιασμό να ανοίξουν οι πόρτες ήταν πραγματικά πολύς και εγώ το απόλαυσα που συνάντησα τόσους φιλάθλους και βγήκα φωτογραφίες μαζί τους.

Χθες, όμως, δεν ήταν μόνο τα εγκαίνια του νέου καταστήματος. Ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα μας, καθώς ο σύλλογος συμπλήρωσε 93 χρόνια ζωής. Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να πω μέσα και από το blog μου: “Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ!”. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος μια τόσο μεγάλης, παραδοσιακής και σεβάσμιας ομάδας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…