Κεντρική Γ' Εθνική Λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι με ΟΦΗ ο ΒΑΟΛ

Λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι με ΟΦΗ ο ΒΑΟΛ

Λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ο… μισός ΒΑΟΛ, για την 20η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής, λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στο νησί.

Αναλυτικά:

Τελικά θα έχει αγώνα σήμερα μιας και επιτέλους και μόλις στις 12.00 το μεσημέρι σήμερα Κυριακή προσγειώθηκε στο αεροδρόμειο του Ηρακλείου Κρήτης το δεύτερο μισό της αποστολής του ΒΑΟΛ κι έτσι στις 17.00 θα φιλοξενηθεί από τον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου τα πλαίσια της 20ης Αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή….

Όπως σας ενημερώσαμε στο χθεσινό μας άρθρο, χθες το πρωί ξεκίνησε η πιο άρτια και έγκαιρα (από τον Δεκέμβριο) οργανωμένη αποστολή του ΒΑΟΛ για το Ηράκλειο χωρισμένη σε 2 γκρουπ το ένα αποτελούμενο από το μέλος του ΔΣ κ. Κώστα Παντελάρα και τους Λεωνίδα Μπουμπάρη, Χρήστο Ανδρουλάκη, Μιχάλη Σουλίκα, Αλέξανδρο Βούτα , Παναγιώτη Κωνσταντινάκο και Μάκη Αγγελίδη οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου έφθασαν χωρίς προβλήματα στο Ηράκλειο και κατέλησαν στο ξενοδοχείο, περιμένοντας το δεύτερο γκρουπ της αποστολής που αναμενόταν το βράδυ της ίδιας μέρας στο Ηράκλειο και περιελάμβανε τον συνοδό αντιπρόεδρο του Βούρειου Γιώργο Πατεράκη, τον coach Παντελή Βούλικα και τους Τάσο Τροβά, Γιάννη Σαμιώτη, Στέλιο Καραφαντή και Βαγγέλη Τσουρή, περιμένοντας έτσι μια ξεκούραστη αποστολή που θα πήγαινε χωρίς ταλαιπωρία στο Βαρδινογιάννειο να παίξει στο παιχνίδι.

Έλα όμως που τα καιρικά φαινόμενα είχαν άλλη άποψη και μετέτρεψαν το οργανωμένο και εύκολο μακρινό ταξίδι μας σε μια πραγματική Οδύσσεια!!! Έτσι όταν το 2ο μέρος της αποστολής έφτασε Αθήνα αφού πέταξε στις 19.30′ του Σαββάτου χωρίς πρόβλημα από ο Αεροδρόμειο Όμηρος της Χίου για το Ελ. Βενιζέλος, πέρασε τον έλεγχο και ήταν έτοιμο για Κρήτη ειδοποιήθηκε ότι λόγω ισχυρών ανέμων στο Ηράκλειο ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί η πτήση και η Aegean οδήγησε την αποστολή σε Ξενοδοχείο στο Καβούρι για να καταλύσει και να πετάξει το πρωί…

Η Οδύσσεια του ΒΑΟΛ συνεχίστικε στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν οι άνθρωποι της Aegean ειδοποίησαν τον Βούρειο να ξεκινήσει για το Ελ Βενιζέλος για να πετάξει στις 5.30′ τα ξημερώματα για Ηράκλειο… πράγμα που δεν έγινε μιας και αυτή η πτήση ακυρώθηκε λόγω ανέμων στην Κρήτη!! Το ίδιο έγινε και στις επόμενες πτήσεις που κρατούσαν καθηλωμένη , κουρασμένη και άϋπνη την αποστολή του Βούρειου στο αεροδρόμειο.. μέχρι που στις 11.20′ επιτέλους πέταξε για Ηράκλειο και στις 12.00 το μεσημέρι προσγειώθηκε και τώρα βρίσκεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο ξενοδοχείο με τους υπόλοιπους και ετοιμάζεται για να είναι στο γήπεδο στις 16.00 και να αγωνιστεί στις 17.00!!!

Επειδή όμως με το μόνο που δεν μπορείς να τα βάλεις είναι τα καιρικά φαινόμενα εμείς ευχόμαστε οι ασκοί του Αιόλου που καθυστέρησαν και κούρασαν την αποστολή να φέρουν τύχη και δύναμη στην ομάδα μας έτσι ώστε να πάει δυνατή στο Βαρδινογιάννειο και να διεκδικήσει ότι καλύτερο από τον αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο της!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Μίχος σε Αυγενάκη: “Είστε υποχρεωμένος να εντάξετε Β’ και Γ’ Εθνική στο αθλητικό νομοσχέδιο”

Την διαφωνία του στο μείζον ζήτημα του νέου αθλητικού νομοσχεδίου που είναι το γεγονός ότι…