Κεντρική Β' Εθνική Κούσουλας: “Ελπίζουμε σε νέο ρεκόρ νικών”

Κούσουλας: “Ελπίζουμε σε νέο ρεκόρ νικών”

mouratis kousoulas mandraikos

Ο Πρωτέας Βούλας την περασμένη αγωνιστική νίκη τον Μανδραϊκό και έβαλε “στοπ” στο σερί 5 νικών που είχε ο αντίπαλος του. Ο παίκτης του Μανδραϊκού, Μουράτης Κούσουλας, τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να χτίσει νέο σερί νικών. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Μάνδρας είναι ο Πανερυθραϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

  • Μουράτη η ομάδας μας ηττήθηκε μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Βούλα από τον Πρωτέα. Πλέον υπάρχει μπροστά σας ο Πανερυθραϊκός, αποτελεί μια ευκαιρία για να χτίσει η ομάδα ένα νέο σερί;

“Φυσικά και αποτελεί μια ευκαιρία για ένα νέο σερί. Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στη Βούλα και αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς για το ματς της Κυριακής. Πιστεύω πως στα επόμενα τέσσερα ματς θα κριθούν πολλά γιατί έχουμε δύο ματς στην έδρα μας με ομάδες που βρίσκονται στην τετράδα και δύο εκτός με ομάδες που παίζουν για την σωτηρία. Πιστεύουμε λοιπόν σε ένα καινούριο σερί νικών που θα φέρει την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά”.

  • Ο Πανερυθραϊκός έχεις τους ίδιους στόχους με την ομάδας μας, δηλαδή το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Με γνώμονα ότι πέρυσι αγωνίστηκες στη Νέα Ερυθραία, τι πρέπει η ομάδα μας να προσέξει:

“Ο Πανερυθραϊκός κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και είναι σκληρή και δουλεμένη ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να περιορίσουμε το σκοράρισμα του Γιαούρτογλου και ελέγξουμε τα ριμπάουντ έχουμε πολλές πιθανότητες για την νίκη”.

  • Ένα μήνυμα για τον κόσμο, και πόσο σας βοηθάει η παρουσία του, ειδικά στην Μάνδρα;

“Πιστεύω ότι ο κόσμος της Μάνδρας πάρα της δυσκολίες κ όλα αυτά που συνέβησαν στην πόλη στηρίζει την ομάδα μας και φυσικά θέλουμε και αυτή την Κυριακή να γεμίσει το γήπεδο, και να μας βοηθήσει να κάνουμε μια μεγάλη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …