Κεντρική Β' Εθνική Κωνσταντινόπουλος:”Να κερδίσουμε και για τον Γιώργο Δέλλιο”

Κωνσταντινόπουλος:”Να κερδίσουμε και για τον Γιώργο Δέλλιο”

πανερ

Ο Πανερυθραϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο(Κυριακή 18/3, 17:00) εκτός έδρας τον Μανδραϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β Εθνικής κατηγορίας.

Στο αυριανό παιχνίδι θα είναι η πρώτη φορά  που ο Πανερυθραϊκός  θα παραταχθεί χωρίς την φυσική παρουσία του Γιώργου Δέλλιου με τον γκαρντ της ομάδας,Σταύρο Κωνσταντινόπουλο,να τονίζει στις δηλώσεις του ότι όλη η ομάδα θα παλέψει για την νίκη τόσο για να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας όσο και για να  αφιερώσει την ενδεχόμενη νίκη στον Γιώργο Δέλλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν μία περίεργη και φορτισμένη εβδομάδα για την οικογένεια του Πανερυθραϊκού, λόγω της αποχώρησης του Γιώργου Δέλλιου, ο οποίος αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της ιστορίας του Πανερυθραϊκού. Πέραν των συναισθημάτων, ο Γιώργος αποτελεί πλήγμα και αγωνιστικά για εμάς, καθώς ήταν ο βασικός μας σέντερ και πλέον θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς αυτόν στο παρκέ. Ωστόσο, είμαστε… Πανερυθραϊκός και δεν μας πτοούν οι αντιξοότητες και τα προβλήματα. Εξάλλου, έχουμε αποδείξει πολλάκις ότι μπορούμε να αντεπεξερχόμαστε σε οποιοδήποτε θέμα μας προκύπτει και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Κοιτάζουμε μπροστά και συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι ακριβώς κάναμε μέχρι τώρα: να παλεύουμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, δίνοντας και την ψυχή μας στο γήπεδο, είτε είμαστε δύο, είτε δεκαέξι! Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας, άλλωστε. Ήδη, έχουμε διαφοροποιήσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι από το αυριανό κιόλας ματς, με τις νέες συνθήκες και τα νέα δεδομένα, από τη στιγμή που θα αγωνιζόμαστε πλέον χωρίς τον βασικό μας σέντερ.

Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα με την Μάνδρα, γνωρίζουμε καλά ότι παίζουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, με μία απ’ τις πιο δυνατές και καλοδουλεμένες ομάδες της κατηγορίας, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα έχοντας πρωταγωνιστικές βλέψεις. Έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στη βδομάδα για να καταφέρουμε να περιορίσουμε τους παίκτες-“κλειδιά” που διαθέτουν και θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι για να παρουσιαστούμε σε ακόμη ένα παιχνίδι άκρως ανταγωνιστικοί! Και ναι μεν, έχουμε πετύχει το στόχο μας, αυτόν της παραμονής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να πατήσουμε φρένο και να επαναπαυτούμε! Θα παλεύουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, προσπαθώντας να φτάσουμε τον Πανερυθραϊκό όσο ψηλότερα γίνεται και ήδη έχουμε καταφέρει -χωρίς πάντως να το επιδιώκουμε και να αποτελεί στόχο μας- να βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας! Έτσι, θα πάμε και στο αυριανό ντέρμπι χωρίς το παραμικρό άγχος, συγκεντρωμένοι, με σκοπό να δώσουμε συνέχεια στην εξαιρετική φετινή μας πορεία. Άλλωστε, για εμάς ενδεχόμενη νίκη μέσα στη Μάνδρα, αφενός αποτελεί ευκαιρία να εδραιωθούμε για τα καλά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αφετέρου θα θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον Γιώργο Δέλλιο, που δεν θα βρίσκεται μαζί μας από εδώ και στο εξής… Θα παίξουμε ΚΑΙ για τον Γιώργο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …