Κεντρική Β' Εθνική Κλείνει τα 40 χρόνια ο Ιπποκράτης Κω και το γιορτάζει (pic)

Κλείνει τα 40 χρόνια ο Ιπποκράτης Κω και το γιορτάζει (pic)

ippokratis kw omadiki

Ο Ιπποκράτης Κω γίνεται φέτος 40 ετών και θα τα γιορτάσει με χοροεσπερίδα σε κέντρο διασκέδασης του νησιού.

Συγκεκριμένα, αυτή την Τρίτη(06/03, 20.00)στο κέντρο “Νέα Φαντασία” θα γίνει ο ετήσιος χορός της ομάδας όπου θα γιορταστούν και τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.Η ομάδα του Ιπποκράτη μέσω ανακοίνωσής της καλεί τον κόσμο του νησιού να συμμετέχει σε αυτή την γιορτή όπως συμμετέχει και στα παιχνίδια.

H ανακοίνωση: “40 χρόνια Ιπποκράτης. 40 χρόνια αθλητισμός. 40 χρόνια επιτυχίες. 40 χρόνια κοινωνικής προσφοράς. 40 χρόνια συνεχούς προσπάθειας για το καλύτερο. 40 χρόνια με τη στήριξη όλων των Κώων καταφέραμε να γίνουμε ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του νησιού μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί να προσπαθούμε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους μικρούς μας αθλητές των ακαδημιών. Συνεχίζουμε να διαφημίζουμε το νησί μας σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Σας χρειαζόμαστε όλους αρωγούς σε αυτή την πορεία.

Στην φετινή χοροεσπερίδα μας, γιορτάζουμε αυτά τα 40 χρόνια και ελπίζουμε να έρθετε να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί. Η χοροεσπερίδα μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 στη ΝΕΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, με ώρα έναρξης 20:00 και με ζωντανή μουσική. Θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Η τιμή εισόδου ανά άτομο είναι 15 ευρώ (με φαγητό) και για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα υπάρχει μενού των 5 ευρώ ( χωρίς είσοδο), θα υπάρχει και νηστίσιμο μενού.”

1 6

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …