Κεντρική Basket League Άρης Κετσελίδης: “Άδικη η τεχνική ποινή στον Γιαννάκη”

Κετσελίδης: “Άδικη η τεχνική ποινή στον Γιαννάκη”

Άδικη χαρακτήρισε τη δεύτερη τεχνική ποινή, που δέχτηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Κετσελίδης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ήττα του Άρη στη Λάρισα, το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Η παρθενική μου εμφάνιση σαν χεντ κόουτς δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Η τεχνική ποινή στον κόουτς Γιαννάκη ίσως να ήταν και άδικη, ειδικά η δεύτερη. Ήμουν πίσω του και είδα ότι έκανε το σταυρό του. Αυτό θεωρήθηκε σαν ειρωνεία. Επειδή είμαι και θρήσκος δεν θα συμφωνήσω με αυτή την εκδοχή.

Είναι δύσκολο για τους παίκτες όταν λείπει ο φυσικός τους ηγέτης, αυτός που τους εμπνέει αλλά ενδεχομένως να λειτούργησε θετικά αυτό, να έδωσε ένα ξύπνημα στους παίκτες, ένα επιπλέον κίνητρο και καταφέραμε από το -17 να γυρίσουμε στους -3. Εκεί κάποιες χαμένες ελεύθερες βολές μας κόστισαν, όπως και δύο φάσεις μία σε άμυνα και μία στην επίθεση.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο. Στο τέλος χάσαμε βολές, κάναμε και δύο λάθη συγκέντρωση και χάσαμε το παιχνίδι. Δεν αξίζαμε τη νίκη με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά την αξίζαμε με βάση την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου”.

Για τους παίκτες της ομάδας: “Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες του Άρη, που παραμένουν στο γήπεδο, συγκεντρωμένοι και εμφανίζουν εικόνα καλή ή κακή… Θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλουν όλο αυτό το διάστημα”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Μόλις ηρεμήσουμε, από αύριο το πρωί θα αρχίσουμε να προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που έχει ξεχωριστή σημασία”.

Για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό: “Υπάρχει μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Ευχόμαστε να λυθούν τα προβλήματά μας και να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα. Να μας φέρει η αλλαγή αυτή σε μια καλύτερη θέση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Συνεχίζει προετοιμασία ενόψει Ηρακλή

Καθόλου χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον Άρη, αφού οι «κίτρινοι» έχουν δύο παιχνίδια αυτ…