Κεντρική Διεθνή Ηττήθηκε στο Μόναχο η Ούνικς, προβάδισμα για την Ρέτζιο Εμίλια

Ηττήθηκε στο Μόναχο η Ούνικς, προβάδισμα για την Ρέτζιο Εμίλια

bayern uniks

Η Ούνικς Καζάν “πάλεψε” στη Γερμανία, όμως η σοβαρή Μπάγερν Μονάχου έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 83-75, για τα προημιτελικά του Eurocup. Στην άλλη αναμέτρηση η Ρέτζιο Εμίλια δεν βρήκε αντίσταση απέναντι στη Ζενίτ και έκανε το πρώτο βήμα μετά τη νίκη με 75-61.

Ο αγώνας από τα πρώτα του λεπτά ήταν ντέρμπι με τους Γερμανούς όμως να βρίσκονται συνέχεια μπροστά στο σκορ, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπούκερ και Λούτσιτς. Οι Λάσμε και Κολόμ είχαν διαφορετική άποψη και πάλεψαν για να φτάσουν στην ανατροπή και κατάφεραν να μειώσουν σε 65-61, 5′ πριν από το τέλος.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στα ψύχραιμα σημεία και κατάφεραν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Μπούκερ και Λούτσιτς με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ στην αντίπερα όχθη ξεχώρισαν οι Κολόμ και Λάσμε με 22 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 33-32, 55-52, 83-75.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος μόλις για ένα δεκάλεπτο, όπου και προηγήθηκαν με 17-13. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Ιταλοί ανέβασαν ταχύτητα και έφτασαν μέχρι την άνετη επικράτηση που τους δίνει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τη διαφορά για τους νικητές έκαναν οι Ρέινολντς και Ντέλα Βάλε με 19 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ στην αντίπερα όχθη ξεχώρισαν οι Καράσεφ και Γκόρντον με 19 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 35-29, 54-46, 75-61.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…