Κεντρική Διεθνή Ισπανία: Ήττα για Μάλαγα, νίκες για Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Ισπανία: Ήττα για Μάλαγα, νίκες για Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

thomas heurtel barcelona

Πολύ δύσκολη νίκη πήρε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σαν Πάμπλο Μπούργος, καθώς χρειάστηκε την παράταση για να καταφέρει να πάρει τη νίκη με 103-101. Εξαιρετικός για την ομάδα του Πέσιτς ήταν ο Τόμας Ερτέλ, που τελείωσε το ματς έχοντας 26 πόντους και 13 ασίστ!

Ακόμη μία ήττα υπέστη η Μάλαγα, καθώς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα ηττήθηκε και από τη Φουενλαμπράδα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Ανδαλουσιάνοι δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν την έδρα τους και έχασαν με 86-82.  Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ρόλαντς Σμιτς με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ από την ομάδα του Πλάθα ξεχώρισε ο Νεμάνια Νέντοβιτς που μέτρησε 24 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής.

Στο άλλο παιχνίδι, η Βαλένθια κατάφερε να κερδίσει την “ελληνική” Τενερίφη με 74-61 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο καλύτερος παίκτης για τις “νυχτερίδες” ήταν ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Ουίλ Τόμας τέλειωσε το ματς με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ο Πονίτκα σημείωσε 15 πόντους, ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν άποντος έχοντας 0/3 τρίποντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…