Κεντρική Basket League Άρης Η τοποθέτηση του Γουλιέλμου!

Η τοποθέτηση του Γουλιέλμου!

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, ο ισχυρός άνδρας των “κίτρινων” δεσμεύτηκε ότι θα δώσει εξηγήσεις για πολλά πράγματα στο άμεσο μέλλον, αφού πρώτα η ομάδα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Αναλυτικά:

“Απευθύνομαι στον κόσμο της ομάδας, την οποία έχω υπηρετήσει ως φίλαθλος όλα τα προηγούμενα χρόνια και πλέον θα συνεχίσω να το κάνω με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης.

Δεν είναι ώρα για λόγια. Είναι ώρα για πράξεις, διότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ομάδα μας υποφέρει και είναι κάτι που όλοι μας έχουμε αντιληφθεί.

Εδώ και κάποιες ημέρες προσπαθούμε να επαναφέρουμε την ΚΑΕ σε καθεστώς κανονικής λειτουργίας, να βελτιώσουμε την αγωνιστική της εικόνα όσο μπορούμε περισσότερο, να αναπληρώσουμε τα κενά και να δώσουμε όλη μας την ψυχή, ώστε να έρθουν οι νίκες που έχει η ομάδα μας αναγκη.

Καθημερινά αυτή είναι η άμεση προτεραιότητά μου και όλων των ανθρώπων που παλεύουμε για τον ίδιο σκοπό.

Αντιλαμβάνομαι ότι θα πρέπει να εξηγηθούν πολλά πράγματα και δεσμεύομαι ότι αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, αφού πρώτα καταφέρει η ομάδα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, εντός κι εκτός γηπέδου και φυσικά υλοποιηθούν με σοβαρότητα και τιμιότητα όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Μέχρι τότε είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα συνεχίσει να απολαμβάνει την μοναδική στήριξή σας, αυτή που της παρείχατε την περασμένη Τετάρτη και αυτή που θα έχει και αύριο στον ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα με τον Προμηθέα.

Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά ο Άρης μας χρειάζεται όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ: Νίκη αλλιώς τελειώνει η σεζόν

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους εκπροσώπους μας στην…